Pixel 6 Pro, telefonul celor de la Google, te face să nu-l mai cumperi: ce problemă are

Pixel 6 Pro, telefonul celor de la Google, te face să nu-l mai cumperi: ce problemă are

Aproape fiecare lansare Pixel până în prezent a fost însoțită de o problemă de hardware enervantă sau de un defect flagrant, dar Pixel 6 și Pixel 6 Pro au fost lansate fără probleme în cea mai mare parte.

Cu toate acestea, unii proprietari de Pixel 6 Pro au observat ceva ciudat la afișajul dispozitivelor, dar nu există niciun motiv de panică.

GSMArena a descoperit câteva rapoarte de probleme minore de afișare pe Pixel 6 și Pixel 6 Pro. Un utilizator a avut o nuanță verde vizibilă la luminozitate scăzută în partea de sus a afișajului Pro, o problemă care a afectat și seria Pixel 4, dar pare să fie mai vizibilă pe noul flagship al companiei.

Între timp, o altă „problemă” de afișare face circulația pe Reddit. Un utilizator a postat un scurt videoclip care arată că atunci când  Pixel 6 Pro este oprit, nu doar cu dispozitivul blocat, apăsarea scurtă a butonului de pornire arată o „pâlpâire” ciudată pe afișaj. Acest lucru pare să nu aibă niciun impact asupra restului dispozitivului, deși problema a fost văzută și pe un Pixel 6 standard când era pornit, este cu siguranță ceva cu care nu suntem obișnuiți. Defecțiunea pare să se întâmple mai ales pe Pixel 6 Pro.

O problemă ciudată

Însă, chiar și așa, este genul de problemă care ridică, din nou, semne de întrebare privind sistemul de verificare a calităților pus în funcțiune de divizia de hardware a Google.

Google a recunoscut existența acestei probleme într-una din paginile de suport dedicate noii serii de smartphone-uri și promite că o va rezolva printr-un update de software ce va fi lansat în decembrie.

Până atunci, Google sfătuiește utilizatorii să evite să atingă ușor butonul de power când ecranul este stins.

Gigantul american nu a oferit explicații privind cauza problemei, însă a ținut să sublinieze evidența, anume, că este o problemă de software.