Opțiunea Netflix care schimbă felul în care te uiți la filme și seriale. Ce e Netflix Plus

Opțiunea Netflix care schimbă felul în care te uiți la filme și seriale. Ce e Netflix Plus

Netflix, unul dintre cei mai puternici jucători globali pe nișa de streaming, ar testa în prezent o nouă platformă, N-Plus (sau Netflix Plus).

Pe noua platformă Netflix, utilizatorii putea afla mai multe despre show-urile favorite. Conținutul platformei ar rivaliza cu YouTube și ar putea chiar să pună capăt dominației celor de la Google asupra acestei piețe.

Netflix Plus – „viitorul spațiu online”

Platforma este descrisă ca „viitorul spațiu online” și are toate șansele să se transforme în așa ceva, ținând cont de faptul că platforma-mama, Netflix, atrage un volum de utilizatori din ce în ce mai mare. S-a aflat despre planurile Netflix de a lansa o noua platformă, dintr-un chestionar. Dacă utilizatorii vor oferi un feedback pozitiv acestei idei, platforma ar putea deveni realitate.

În acest moment nu se cunosc detalii despre modul în care utilizatorii vor avea acces la noua platformă. Nu se știe dacă va fi nevoie de un abonament separat, sau dacă va putea fi folosit actualul abonament de la Netflix.

„Redă ceva/Play Something” rămâne, momentan, cea mai nouă opțiune introdusă de Netflix. Trebuie doar să apeși pe „Redă ceva/Play Something”, și platforma îți oferă o alternativă în cazul în care nu te poți decide singur, pentru a evita situația în care ai ieși dezamăgit de pe platforma și ar exista riscul de a te dezabona de la serviciile streamerului.

Accesând noua funcție, Netflix afișează noi opțiuni de conținut din rândul creaţiilor noi, al celor vizionate parţial şi, eventual, abandonate şi al celor aflate în lista ta personală.

La nivel global, utilizatorii petrec, în medie, 400 de milioane de ore pe Netflix. Prin comparație, numărul orelor petrecute de utilizatori, la nivel mondial, se situează pe YouTube în jurul cifrei de 1 miliard. Pentru 2021, Netflix se așteaptă, potrivit estimărilor făcute de specialiști, la venituri de 29,7 miliarde de dolari.

Citește și: