Noua Dacia Duster, văzută pe străzi: imagini-spion care îi pun pe jar pe români 

Noua Dacia Duster, văzută pe străzi: imagini-spion care îi pun pe jar pe români 

Dacia a promis o nouă generație Duster și nu-și lasă fanii să aștepte până atunci. Așa că a pregătit o variantă facelift, care vine mai repede decât crezi și care a fost deja surprinsă pe străzi.

Dacia are pregătite multe surprize pentru anul acesta și câteva vor fi dezvăluite curând. Printre ele se numără și noua versiune facelift a actualei generații de Duster. E un model care vine cu ceva îmbunătățiri și care, mai nou, a fost surprins și pe străzi.

Publicația franceză L’Argus publică mai multe fotografii-spion cu noua Duster facelift, surprinsă în incinta unui punct de lucru Continental, cel mai probabil din Franța.

Fotografii-spion cu noua Dacia Duster facelift

După cum vezi în poze, spatele și fața modelului sunt camuflate. Dar îți poți da seama că e un model care va arăta ceva mai robust, datorită liniilor de design. În plus, celebrul Y de la farurile aduse pe noile generații de Logan și Sandero se vor regăsi și pe Duster facelift.

Sunt zvonuri că modelul va fi prezentat chiar luna viitoare.

Și interiorul ar putea arăta mai spectaculos față de ce ai acum pe actuala generație Duster.

Din câte se pare, pe noul Duster facelift se întoarce cutia automată EDC, cu dublu ambreiaj, care va fi disponibilă cu motorul TCe 150, iar sistemul multimedia va fi noul Media Display/Media Nav oferit pe Sandero, împreună cu un display de 8 inci și conectivitatea Apple CarPlay și, respectiv, Android Auto.

E clar și că versiunea facelift va fi mai scumpă.

Sistemul hibrid nu se va regăsi pe această nouă variantă. Va fi introdus, cel mai probabil, pe modelul pregătit pentru 2024.

Ar trebuie să te aștepți, așadar, ca Duster 3 – adică noua generație – să beneficieze de tehnologii mai noi, o structură a caroseriei mai rigidă, mai stabilă, cu un grad mai ridicat de siguranță. În același timp, va fi construit pe noua platformă, pe care sunt deja dezvoltate noile Renault Clio 5 și Captur 2, noul Nissan Juke 2 și noile Dacia Sandero 3 și Logan 3.

Citește și: