Nissan vrea să țină pasul cu rivalii: ce planuri au japonezii pentru vechiul model Note

Nissan vrea să țină pasul cu rivalii: ce planuri au japonezii pentru vechiul model Note

Nissan și filiala sa Autech au anunțat că urmează să lanseze modelul Note Autech Crossover.

Bazat pe modelul mai vechi și compact Nissan Note, noul model crossover, pe care Nissan la realizat în parteneriat cu filiala Autech, vine dotat exclusiv cu grupul propulsor electrificat e-POWER.

Note Autech Crossover își propune să îmbunătățească experiența utilizatorilor prin funcționalitatea și stilul unui SUV. Exteriorul prezintă o grilă frontală cu puncte, comună vehiculelor Autech, LED-uri exclusiviste de culoare albastră.

Suspensia special reglată și anvelopele cu diametru mai mare conferă modelului Note Autech Crossover o gardă la sol ridicată cu 25mm în comparație cu Note, făcând vehiculul ușor de manevrat pe teren neuniform și pe drumuri înzăpezite. Stilul dinamic al noului vehicul este evidențiat prin design-ul proiectoarelor, jantelor din aliaj modului

Protectoarele laterale special concepute, garnitura arcurilor de roată, modelele de acoperiș și jantele exclusive din aliaj se adaugă stilului dinamic al vehiculului.

Specificații tehnice

Note Autech Crossover se distinge, de asemenea, de fratele său  hatchback prin protecții laterale special concepute, pasajele roților, muluri pentru acoperiș și jante exclusive din aliaj.

O suspensie special reglată și anvelope cu diametru mai mare îi oferă lui Note Autech Crossover o gardă la sol ridicată cu 25 mm mai mult decât modelul Note, pentru o manevrabilitate îmbunătățită pe teren neuniform și pe drumuri înzăpezite.

Arcurile, amortizoarele și servodirecția au fost, de asemenea, reglate pentru un confort îmbunătățit la deplasare, oferind o conducere confortabilă atunci când este off-road sau în situații de zi cu zi.

Interiorul Note Autech Crossover are, de asemenea, scaune din piele moale, care se potrivesc cu corpul. Panoul de instrumente este împodobit cu boabe din lemn de trandafir fals, în timp ce întregul interior are la bază o temă neagră care oferă atât funcționalitate, cât și o atmosferă de înaltă calitate.

Cu toate acestea, pentru moment Nissan și Autech au anunțat că modelul va fi disponibil doar în Japonia.

Citește și: