Moonspell se întoarce în România: tot ce trebuie să știi despre concertul din 2022

Moonspell se întoarce în România: tot ce trebuie să știi despre concertul din 2022

Moonspell va concerta, în 2022, în România. Iar dacă până acum eram obișnuiți cu un singur concert pe an, din partea acestei trupe, anul viitor vom putea vedea două: la Cluj-Napoca și în București.

Mai exact, primul concert va avea loc în Cluj-Napoca, în pub-ul FORM SPACE, în data de 10 mai 2022, urmând ca pe 12 mai, Moonspell să susțină un concert la București, în aer liber, la Arenele Romane.

Cât costă biletele de la concertele Moonspell (Cluj-Napoca și București) și de unde le cumperi:

Prețurile biletelor la concertul Moonspell din Cluj-Napoca (FORM SPACE):

  • earlybird (primele 100 de bilete) – 99 lei
  • presale (următoarele 200 de bilete) – 119 lei
  • presale – 139 lei
  • la acces – 170 lei

Prețurile biletelor la concertul Moonspell din București (Arenele Romane):

  • earlybird (primele 200 de bilete) – 99 lei – Acces General si 139 lei la Golden Circle
  • presale – 119 lei la Acces General si 159 lei – Golden Circle
  • la acces 140 lei la Acces General si 180 lei – Golden Circle

Biletele se pot achiziționa din rețeaua iabilet și trebuie menționat că la prețul fiecărui bilet se va adaugă comisionul de emitere de 10 lei.

Moonspell este, fără niciun dubiu, cea mai importantă trupă rock portugheză, fiind, deopotrivă, și una dintre cele mai importante trupe de metal din lume. Cu 12 albume de studio la activ, trupa a lansat, la începutul lui 2021, albumul „Hermitage”. Pe acesta pot fi ascultate piese devenite deja cunoscute ca, „The Hermit Saints” și „The Greater Good”.

„Suntem bucuroși să anunțăm primele concerte din cadrul The Greater Tour, pe care dorim să îl extindem la nivel mondial pentru a sărbători al treilea deceniu de existență Moonspell. Suntem nerăbdători să ne reîntoarcem în locurile în care am mai fost sau să ajungem pe noi teritorii. În 2022 vom fi în turneu și ne vom vedea și la festivaluri, iar, pentru a sărbători cele trei decenii Moonspell, vom lansa ediții comemorative pentru materialele vechi precum Anno Satanae sau Wolfheart”, a declarat Fernando Ribeiro, solistul trupei rock.

Citește și: