Mirabel, o tânără altfel cu mult “Encanto”: când apare noua animație de la Disney

Mirabel, o tânără altfel cu mult “Encanto”: când apare noua animație de la Disney

Un nou film de animație produs de Studiourile Walt Disney se pregătește pentru lansare in luna noiembrie, Encanto.

Encanto este o poveste fascinantă, plină de farmec, magie și culoare care o are ca personaj principal pe Mirabel, o tânără dintr-o familie numeroasă de columbieni care trăiesc într-o casă fermecată. Casa lor, “our casita”, a fost învăluită în magie după ce o lumânare a binecuvântat familia cu un miracol.

Pe măsură ce trece timpul, fiecare membru al familiei Madrigal își descoperă câte un har magic: de la puteri nemaivăzute, capacitatea de a-și schimba forma, pana la abilitatea de a vorbi cu animalele. Din nefericire pentru Mirabel, aceasta nu pare a fi înzestrată cu nicio putere magica. Julietta, mama sa, a încercat în zadar să o convingă de faptul că este la fel de specială precum ceilalți din familie. Dar, într-o noapte, magia casei pare că începe să se destrame, spre uimirea și disperarea întregii familii. Mirabel înțelege că aceea este momentul și șansa ei de a salva magia casei și pornește într-o aventură la capătul căreia va descoperi că fiecare își are harul său ascuns.

Când apare Encanto de la Disney

Premiera filmului pe marile ecrane din SUA este anunțată pe 24 noiembrie, în aproximativ o lună și jumătate, urmând ca din Ajunul Crăciunului să poată fi vizionat și pe serviciul de streaming Disney+. Encanto a reprezentat o provocare pentru toți cei implicați în realizarea sa, începând de la regizorii cunoscuți pentru alte filme de animație precum Zootopia, Moana, Raya și Ultimul Dragon, continuând cu muzica ce aparține lui Lin-Manuel Miranda și până la actorii care au asigurat vocile personajelor. Toate acestea, deoarece este cel de al 60-lea film de animație produs de Studiourile Walt Disney Animation după Alba Ca Zăpada în anul 1937.

Encanto este o invitație pentru toți, de la cei mici până la cei mari, într-o lume magică a filmului de animație de calitate, cu garanția Disney.

Citește și: