Miliardarii americani, în colaps. Cea mai scumpă casă din SUA va fi scoasă forțat la vânzare

Miliardarii americani, în colaps. Cea mai scumpă casă din SUA va fi scoasă forțat la vânzare

Cea mai scumpă vilă din America, de aproximativ jumătate de miliard de dolari, va fi scoasă la vânzare, din cauză că proprietarul are probleme cu banii.

Magnatul care deține luxoasa proprietate ar fi intrat în incapacitate de plată. Acolo unde sunt bani mulți, se pare că sunt și datorii foarte mari. Deși, la prima vedere, cine locuiește în această proprietate e imposibil să aibă probleme financiare, iată că aparențele pot fi foarte înșelătoare.

Astfel, din cauza împrumuturilor neachitate, vila impresionantă, situată în Los Angeles, a fost plasată sub administrare judiciară de o autoritate abilitată la nivel local și urmează să fie scoasă la vânzare.

Proprietatea pare a fi un colț de Rai

Panorama proprietății este absolut excepțională. Totul este la superlativ, iar întreg peisajul pare desprins din basme.

Casa se întinde ca un palat ultramodern ce oferă o priveliște de vis asupra orașului.

Cumpărătorul se va putea bucura de un spațiu mai mult decât generos, de 105.000 de metri pătrați, în spectaculosul Los Angeles.

Locuința are 9 dormitoare, mai multe bucătării, un club de noapte propriu, o sală de popice, un salon de biliard, o sală de forță, un cinematograf privat cu 50 de locuri, o pistă de alergare și un garaj subteran cu 50 de locuri de parcare. Fiecare ușă din casă este electrică, la fel fiind și toate toaletele.

Dacă toate acestea nu te-au convins că The One merită sute de milioane de dolari, află că proprietatea dispune și de mai multe piscine, ideale pentru a oferi proprietarilor momente de relaxare și intimitate, în zilele toride. Nici jacuzzi-urile nu lipsesc, ca în orice locuință de lux. De asemenea, un șanț de apă înconjoară casa, asemenea poveștilor cu palate medievale.

Casa este cunoscută sub denumirea „The One”.

Experții de pe piața imobiliară se așteaptă ca prețul la care va fi scoasă casa la vânzare să se situeze sub pragul de 500 de milioane de dolari pe care și l-ar fi dorit proprietarul.

Presa internațională informează faptul că proprietarul luxoasei vile ar avea datorii de peste 165 de milioane de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: