Microsoft News va fi înlocuit. La ce ajută noul serviciu de știri

Microsoft News va fi înlocuit. La ce ajută noul serviciu de știri

Serviciul de știri de la Microsoft nu va mai fi disponibil. Acesta va fi înlocuit de o variantă foarte diferită.

Noua versiune de știri se va numi Microsoft Start. Va fi mult mai simplificată decât cea anterioară. Microsoft vrea să reinventeze un nou mod de a livra știri. Fluxul de știri va fi personalizat, în funcție de interesele fiecăruia.

Unde găsim noul serviciu de la Microsoft?

Serviciul înlocuiește Microsoft News și va fi disponibil pe Windows, web și mobil. El va putea fi găsit în secțiunea de feed și în cea de widget. De asemenea, îl poți accesa prin aplicații web, iOS și Android. Microsoft Star este un serviciu integrat în produsele Windows. Îl vei găsi în Windows 10 și 11 și pe Microsoft Edge.

Secțiunea va fi alimentată cu un conținut adaptat fiecărui utilizator. Este actualizat cu un sistem de personalizare pe care alte servicii de știri nu îl au. Va rivaliza astfel cu Apple și Google sau cu alte aplicații de gen, cum sunt Flipboard sau SmartNews.

Microsoft spune că produsul se bazează pe moștenirea lăsată de MSN și Microsoft News. Cu toate acestea nu va înlocui MSN, el va rămâne în continuare. Va fi doar un concurent intern al acestuia.

Pentru a utiliza Microsoft Start, consumatorii de știri pot vizita pagina lor independentă MicrosoftStart.com. Ea funcționează atât pe Google Chrome, cât și pe Microsoft Edge. În schimb, pe Safari nu o vei putea găsi. De asemenea, poți să descarci aplicația mobilă pentru  iOS sau Android.

Serviciul își propune să alimenteze știri de interes individualizat. Nu vei mai fi nevoi să cauți prin multitudinea de articole. Teoretic, ceea ce vei primi va fi în concordanță cu căutările tale anterioare, sau articolele vizionate.

Microsoft Start va fi o experiență nouă de furnizare a știrilor. Multitudinea de articole cu care suntem bombardați zilnic va face din acest serviciu o modalitate unică de citire a presei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: