Microsoft a dezvăluit misterul: cât costă, de fapt, Office 2021

Microsoft a dezvăluit misterul: cât costă, de fapt, Office 2021

Gigantul Microsoft tocmai a anunțat prețurile pentru noua sa versiune de pachete pentru birou, Office 2021. Suia Microsoft pentru angajații din birouri va fi lansată în câteva zile, dar noi avem deja cifrele care te interesează.

În primul rând, trebuie să știi că vei avea de ales dintre două variante ale Office 2021. Este vorba despre Office Home and Student și Office Home and Business.

Cât costă noua suită Office 2021

Home and Student va include programele Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Teams. Costul acesteia se va ridica la valoarea de 150 de dolari.

La rândul său, Home and Business va beneficia de toate programele din varianta Home and Student, dar și Outlook și permisiunea folosirii versiunilor de Windows și Mac în scopuri de business. În acest caz, costul este ceva mai piperat, respectiv 250 de dolari.

La fel ca Office 2019, Office 2021 este o achiziție unică, care va fi disponibilă atât pe Windows, cât și pe macOS. Este destinat persoanelor care nu doresc să se aboneze la abonamentul Microsoft 365 al companiei. Printre alte îmbunătățiri, adaugă caracteristici de accesibilitate și suport pentru modul întunecat. Știm, de asemenea, dintr-un anunț anterior, că Microsoft intenționează să sprijine software-ul timp de cel puțin cinci ani și că software-ul va funcționa atât cu sisteme de 32, cât și de 64 de biți.

„Începând cu 5 octombrie 2021, atât în ​​Microsoft 365, cât și în Office 2021, aplicațiile noastre au un aspect nou. Această actualizare vizuală este modernă, dar familiară, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra celor mai bune lucrări. Temele aplicației vor rămâne sincronizate în mod implicit cu modul luminos sau întunecat Windows. Aplicațiile actualizate includ Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Project, Publisher și Visio. De asemenea, am aliniat intenționat această actualizare vizuală cu disponibilitatea Windows 11 pentru a oferi o experiență coerentă și fără probleme pe un nou computer Windows 11. Și da, această actualizare este disponibilă și persoanelor care utilizează Windows 10”, transmit reprezentanții Microsoft.

 

 

Citește și: