Lionel Messi, ultima zi la Barcelona: mesajul de adio, viral pe internet

Lionel Messi, ultima zi la Barcelona: mesajul de adio, viral pe internet

Lionel Messi a întristat toți microbiștii din lume la finele săptămânii trecute, când a părăsit F.C Barcelona, echipa căreia i-a dedicat ultimii 21 de ani din viață.

Gruparea catalană a publicat, duminică, o serie de fotografii cu jucătorii, inclusiv cu Mesii. Impresionant este, însă, ceea ce se poate observa pe fundal. Este vorba despre numeroasele trofee pe care Barcelona a reușit să le cucerească, avândul pe Messi pe teren.

Fotografia are descrierea „Más que compañeros” (Mai mult decât colegi). Această descriere face referire la sloganul grupării catalane, respectiv „Mes que un club” (Mai mult decât un club).

În prim-planul fotografiei se pot observa cele opt trofee ale Supercupei Spaniei. De asemenea, în centru putem observa câteva exemplare ale celor şapte trofee ale Cupei Spaniei şi ale celor zece campionate interne. Totodată, cele patru trofee ale Ligii Campionilor pe care Barcelona le-a cucerit în cei 21 de ani de când Lionel Messi este pe teren, se află în vârful imaginii.

 

 

Cei 21 de ani petrecuți la Barcelona l-au transformat pe Messi în superstarul de astăzi, iar clubul de fotbal a reușit să își mențină o poziție dominantă în ierarhia performanței mondiale a sportului rege.

Ambele părți regretă despărțirea

„Deși clubul și jucătorul au ajuns la un acord cu intenția clară de a semna astăzi un nou contract, acest lucru nu se poate întâmplă din cauza obstacolelor financiare și structurale. (reguli ale Ligii spaniole).

În aceste condiții, Messi nu poate rămâne la Barcelona. Ambele părți regretă acest lucru. Barcelona își exprimă gratitudinea pentru tot ceea ce a reprezentat jucătorul Messi.

Îi dorim mult succes în continuare, atât în viața personală, cât și la nouă echipa”, a transmis FC Barcelona, într-un comunicat de presă, cu ocazia despărțirii de superstarul Messi.

Messi a disputat la Barcelona 778 de meciuri și a înscris 672 de goluri în toate competițiile, câștigând de șase ori Balonul de Aur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: