Limuzina electrică pe bază de abonament: când o vei putea conduce

Limuzina electrică pe bază de abonament: când o vei putea conduce

Limuzina electrică vine de la grupul Renault. Ea va fi disponibilă doar pe bază de abonament – iată ce înseamnă asta.

Renault a lansat în acest an divizia de mobilitate a companiei, care are ca scop exploatarea unui segment în creștere, care ar putea prelua o parte consistentă din afacerile cu automobile noi, notează Profit.ro.

Limuzina electrică vine la anul

Mobilize, divizia de mobilitate, anunță că lansează propriul automobil, „o limuzină complet electrică”. Ea va fi dsiponibilă doar pe bază de abonament pentru servicii de ride-hailing.

Mobilize Limo se numește primul automobil pe care îl lansează brandul de mobilitate al Renault Group, o mașină care va fi oferită pe bază de abonament pentru servicii de taxi de tip ride-hailing și de închiriere privată.

Limuzina complet electrică va fi lansată în 2022. Va fi disponibilă cu rate flexibile pentru șoferii profesioniști. Limo va fi prezentată în premieră la Munchen, în cadrul Salonului IAA, pe 8 septembrie. O flotă de 40 de automobile va fi pusă la dispoziția vizitatorilor salonului, sub formă de servicii de transport.

Din primele specificații ale acestui automobil aflăm că va avea 4,67 metri lungime, 1,83 metri lățime și 1,47 metri înălțime. Nu chiar dimensiunile unei limuzine, dar se încadrează în limitele clasei medii. De asemenea, va fi echipată cu un motor electric, va avea o baterie ce oferă 450 de kilometri autonomie și va fi destinată exclusiv serviciilor de taxi, închirieri private și pentru flote.

Planul Renault care arată că nu se rezumă totul doar la electrice: cu ce vor fi alimentate noile modele

Renault demonstrează că e un producător care se pricepe să intuiască viitorul. Francezii nu se opresc doar la electrice, vor să ducă lucrurile mai departe de atât.

Renault are planuri mari de viitor și vrea să scoată pe piață mai puține modele poluante. În afară de cele electrice, francezii vor să mizeze și pe hidrogen. A creat o companie de tip joint-venture cu o companie americană specializată fix în așa ceva.

Noile vehicule comerciale pe care francezii le vor scoate pe piață ar putea fi alimentate, așadar, cu hidrogen.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: