07 dec. 2021 | 21:20

Lidl și Kaufland tremură din încheieturi la așa prețuri nemaivăzute. Magazinul online preferat de români face revoluție acum

Ghidul cumpărătorului
Lidl și Kaufland tremură din încheieturi la așa prețuri nemaivăzute. Magazinul online preferat de români face revoluție acum

Lidl și Kaufland oferă produse la super prețuri. Pentru că se apropie sezonul cumpărăturilor de iarnă, tot mai multe magazine încearcă să combată concurența și să ofere prețuri și mai bune, iar dintre acestea face parte și magazinul eMAG. Află de ce produse poți beneficia la prețuri nemaivăzute.

Este un lucru destul de cunoscut faptul că Lidl și Kaufland se numără printre magazinele prioritare ale românilor. Acestea își așteaptă clienții de fiecare dată cu produse de bază la prețuri foarte bune. Pentru că actuala concurență este una acerbă, retailerul eMAG vine la rândul său cu oferte imbatabile.

Așadar, pentru că eMAG nu își dezamăgește niciodată clienții, așteptându-i cu oferte foarte bune la o gamă variată de produse, odată cu împlinirea a 20 de ani în România, retailerul oferă o extra reducere.

Poți astfel achiziționa alimente de bază care te vor ajuta în prepararea bucatelor pentru masa de Crăciun la cele mai bune prețuri, totodată aplicându-se și extra reducerea de 10%.

Tot pentru Crăciun, magazinul eMAG a pregătit nenumărate produse din categoria ornamentelor de sezon, cu reduceri de până la 35%, AICI.

eMAG lansează o competiție serioasă pentru Lidl și Kaufland

Dacă încă nu ai intrat în spiritul sărbătorilor și mai ai de făcut niște ultime retușuri în căminul tău, la eMAG poți beneficia de o reducere de 15% la produsele BOSCH cu care îți poți duce sarcinile la bun sfârșit.

Perioada este una preferată de majoritatea copiilor, pentru că în această lună ei primesc cele mai multe cadouri. Nu ezita să arunci un ochi și peste oferta eMAG pe care a pregătit-o la toate seturile de construcție LEGO, benficiind de o reducere extra de 20% AICI.

Pentru că tot am vorbit despre cadouri, de ce să nu te gândești și la un cadou pentru cei mari. Foarte mulți dintre noi lucrăm din confortul casei noastre, iar poate că încă nu am achiziționat încă un scaun de birou. Așadar, acesta ar putea fi un cadou perfect și totodată util pentru cei mari care îi va ajuta în cadrul telemuncii. Acestea beneficiază de o reducere extra de 20% AICI.

Desigur, oferta eMAG este una de-a dreptul revoluționară, astfel că poți consulta catalogul eMAG AICI pentru a vedea cele mai bune prețuri la o gamă largă de produse.