eMag îți ”încălzește” casa: ofertele care te fac să uiți facturile umflate

eMag îți ”încălzește” casa: ofertele care te fac să uiți facturile umflate

eMag vine din nou în întâmpinarea clienților cu oferte de nerefuzat pentru sezonul rece.

Din păcate, nu te putem ajuta cu facturile explozive la energie electrică și gazul natural, dar îți putem aduce bună dispoziție și o atmosferă caldă și confortabilă în casă, cu produsele celor de la eMag dedicate special acestui anotimp.

Retailer-ul pune la dispoziție clienților din toată țara o gamă diversificată de accesorii și produse create special pentru a-ți adapta locuința la sezonul rece și pentru a te bucura de căldură și relaxare în fiecare dintre camerele locuinței tale.

Ce oferte are eMag pentru sezonul rece

Ei bine, s-ar putea să te inspire această Saltea ortopedică, ce oferă un grad ridicat de stabilitate și confort, atunci când te întinzi în pat după o zi lungă la serviciu. Datorită texturii sale deosebite, aceasta se aerisește corespunzător, fiind perfect adaptabilă atât pentru sezonul cald, cât și pentru iarnă.

Dacă ești mai friguros, înainte de a crește temperatura din termostat, poți încerca să te încălzești cu această Pătură-cuvertură cu două fețe, confecționată din imitație de blană. Te vei putea bucura de o experiență extrasenzorială și de un răsfăț suprem, în timp ce te încălzești.

Dacă nu vrei să renunți la pătură nici când trebăluiești prin casă, eMag are și pentru această situație o soluție optimă. Este vorba despre această Pătură cu mâneci și glugă, ce imită forma corpului și te ajută să îți menții o temperatură corporală optimă, fără să duci grija faptului că pătura îți alunecă de pe umeri.

În cazul în care vrei să te bucuri de o temperatură înaltă în locuință și ai la dispoziție lemne de foc, idel pentru tine ar putea fi acest Termoșemineu pe lemne. Nu doar că te va ajuta să încălzești casa, dar este și un obiect de decor care va da un aer aparte încăperii.

Citește și: