Lidl România a făcut anunțul momentului. Ce apare în magazine imediat după Paște

Lidl România a făcut anunțul momentului. Ce apare în magazine imediat după Paște

Imediat după Paște, Lidl bagă câteva produse excelente. Unele dintre ele sunt esențiale și pentru mașină, în caz că te pregătești pentru câteva călătorii importante prin țară. Iată la ce să te aștepți.

Lidl a dezvăluit deja ce vei găsi în magazine după Paște. În funcție de ziua în care ajungi, poți să cumperi ceva util. Cum ar fi o consolă portabilă pentru copii care costă doar 100 de lei. Se numește Lexibook, are 10 jcouri, printre care Cars sau Spiderman, 140 de jocuri clasice, ecran de 2,5 inci și funcționează cu baterii AAA. Ai câteva detalii despre ea aici.

Lidl va avea și un purificator de aer Silvercrest la 349 de lei, excelent pentru perioada aceasta în care vorbim de alergii, praf, polen și multe altele. Iar la așa preț nu ar trebui ratat. Cum nici aspiratorul de ferestre, cu acumulator, tot de la Silvercrest la 119 lei n-ar trebui ratat.

Pentru casă, de la Lidl

Pentru casă lanțul de magazine mai aduce și un mop plat la 25 de lei, cuier de ușă, patru bucăți, la 10 lei, dar și un scăunel de plastic la 20 de lei. Și în cazul în care cauți un fier de călcat e disponibil unul la 50 de lei. Iar pentru acesta poți cumpăra și-o masă de călcat la 20 de lei.

În cazul în care vrei ceva pentru baie, Lidl listează o baterie de chiuvetă sau cadă la 149 lei, o etajeră de duș la 30 de lei, dar și un cântar digital la 40 de lei. Unde mai pui că poți cumpăra acum un set de duș, marca Miomare, la 70 de lei, dar și-o pară de duș la 20 de lei. Și are și un capac de WC cu închidere lentă la 70 de lei. Lidl vinde și termometru la 12 lei.

Pentru mașină n-ar trebui să ignori suportul pentru tabletă la 20 de lei, parasolarele pentru geam lateral, două bucăți la 20 de lei, sau trusa de prim ajutoru cu 44 de piese. Practic, ai ce cumpăra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: