Lidl face asta pentru toți românii: produsele surpriză care au apărut în magazine

Lidl face asta pentru toți românii: produsele surpriză care au apărut în magazine

Când vine vorba de oferta Lidl, retailerul vrea să acopere cât mai mult din lista de produse pe care românii le caută. Așa e cazul și acum cu o colecție specială.

Lidl a băgat de azi în toate magazinele o selecție de produse utile tuturor românilor. E vorba de scule pentru reparat și renovat, dacă ai planuri mari pentru primăvară. Vorbim, de exemplu, de trusă de șurubelnițe la 40 de lei și ai 32 de piese. Apoi, ai trusă cu unelte de precizie la 20 de lei. Iar un pulverizator de vopsea costă 129 lei.

Magazinul mai are la ofertă și o trusă bormașină cu doi acumulatori și accesorii la 400 lei. Iar dacă vrei pensule, Lidl are set de trei bucăți la 9 lei. Sau poți lua trusă burghie cu 11 piese la 15 lei. Dacă vrei un organizator stivuibil, ai la 50 de lei. Și e disponibil chiar și un raft metalic cu 5 polițe la 149 lei.

Lidl îți face pachet de renovare

Lidl listează la 40 de lei și un set de zugrăvit cu patru piese, dar și pile – 3 bucăți la 25 de lei. Există chiar și tester digital pentru baterii care costă doar 15 lei. Nu în ultimul rând, poate ai nevoie de un palan manual cu lanț la 219 lei.

Ce nu ar trebui ratat din oferta Lidl e un reflector LED cu powerbank la 80 de lei, dar și un ferăstrău pentru crengi la 249 lei. Iar un ciocan rotopercutor are un preț de doar 379 lei. Și ca să ai energie pentru toate acestea ai și un prelungitor cu protecție la 65 de lei.

Lista Lidl mai conține și un ferăstrău sabie la 300 de lei, o mașină de găurit la 279 lei, dar și un polizor unghiular la 300 de lei. Și dacă vrei lanterne, ai la 30 de lei cu LED. Și un set cu 8 șurubelnițe costă doar 30 de lei. Poți zice că ești astfel pregătit de primăvară și vară și toate planurile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: