Lidl face această schimbare importantă în toate magazinele din țară. Toți clienții sunt vizați

Lidl face această schimbare importantă în toate magazinele din țară. Toți clienții sunt vizați

Lanțul de magazine Lidl face o schimbare importantă în cadrul magazinelor sale din toată țara. Iată despre ce e vorba.

Pentru a ameliora problema cozilor lungi de la casele de marcat, retailerul german a instalat case de tip self-checkout în 30 de magazine din România. Măsura are potențialul de a ameliora, în spațiile respective, problema cozilor mari care se formează la casele de marcat cu casier. Mai mult, noile sisteme sunt mai rapide și mai sigure în pandemie.

„Case tip self-checkout am introdus în 30 de magazine şi vrem să extindem proiectul în cât mai multe unităţi. Vedem interes din partea clienţilor, pentru că e mai uşor şi mai rapid să le folosească. Totodată, ele au câştigat popularitate din considerente de siguranţă“, au declarat reprezentanţii Lidl România.

Lidl a început să instaleze noile case în noiembrie 2020, în București. Alte lanțuri mari de retail au introdus deja tehnologia de câțiva ani. Printre acestea se numără liderul pieței, Kaufland, dar și Auchan, Mega Image și Carrefour.

Lidl are aproape trei sute de magazine fizice în România, dar nu are încă un magazin online. Dacă la noi magazinele abia acum își digitalizează magazinele, peste ocean companiile au trecut la un nou nivel în comerțul offline.

Oferte de la Lidl de neratat săptămâna aceasta

În rețeaua de sute de magazine Lidl din România ai săptămâna aceasta câteva produse care nu pot fi ratate. Și te ajută pe termen lung în ce vei face. Iată aici ce să nu ratezi săptămâna aceasta la Lidl.

Când vine vorba de ce oferă Lidl săptămânal în magazine, sunt câteva produse care atunci când intră în ofertă la preț mic sunt extrem de utile tuturor românilor. Așa e cazul și acum, iar acestea sunt disponibile chiar din prima zi a săptămânii. Oferta completă e aici, iar mai jos sunt câteva opțiuni de care să profiți când ajungi în magazin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: