Lidl dă gratis așa ceva românilor și condițiile sunt extrem de simple

Lidl dă gratis așa ceva românilor și condițiile sunt extrem de simple

Lidl are o ofertă excelentă pentru români în această perioadă. Lanțul de magazine profită de perioada în care ne regăsim, primavară și cu ora dată înainte, ca să promoveze campania Chef Select.

„Am trecut la ora de vară și ai minus o oră de dormit? Câștig-o înapoi cu Chef Select!”, a transmis Lidl într-un mesaj pe Facebook. Despre ce e vorba? Ei bine, magazinul propune „o gamă completă de bunătăți care îți salvează timpul prețios în bucătărie”. Și cel mai important mesaj: „Poți câștiga super premii, dar și mai mult timp pentru tine!”

Oferta specială de la Lidl pentru români

Propunerea retailerului Lidl e simplă: îți faci cumpărăturile, adaugi un produs Chef Select și te înscrii în concurs. „Cumpără de minimum 70 de lei și cel puțin un produs din gama Chef Select și […] poți câștiga prin tragere la sorți premii care îți aduc extra timp pentru tine!”

Pune în joc trei mașini de spălat vase și cinci roboți de aspirare.

Mașina de spălat vase este un model Whirlpool WSFO3T1256PCX. Are 10 seturi, 7 programe, e în clasa de energie A++ și e din inox. Cât despre robotul aspirator, e vorba de modelul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner. Are o putere de 40 wați, un rezervor de 0,6 litri și e în clasa de energie A+++.

Gama de produse Chef Select de la Lidl o poți consulta pe site aici, înainte să ajungi la magazin. Ai, de exemplu, humus, fasole bătută sau piept de pui la grătar sau pulpe de pui dezosate. Ai chiar și pui Shanghai și chiftele. Practic, mâncare gata gătită ca să nu mai pierzi timp în bucătărie.

În acest sens, te poți interesa și de pizza proaspătă, aluatul de patiserie, eclerele de vanilie sau ness și chiar wrap cu lipie și plăcintă rulată cu mere. Iar gustul Italiei îl poți simți cu lasagna sau tortelloni proaspeți.

Etichete: