Laptopuri, telefoane și tablete la promoție. Anunțul de ultimă oră al Huawei

Laptopuri, telefoane și tablete la promoție. Anunțul de ultimă oră al Huawei

În perioada 2 – 22 august, românii pot beneficia de o serie de promoții ale companiei Huawei, la produse precum laptopuri, telefoane și tablete.

Dacă te gândești că e momentul să îți schimbi telefonul mobil, sau să îți achiziționezi un laptop mai performant, cu memorie mai mare și viteză mai bună, e momentul să arunci o privire peste cele mai recente oferte ale Huawei.

Huawei Consumer BG lansează o serie de noi promoții speciale pentru laptopuri, telefoane și tablete. În perioada 2 – 22 august, cei interesați să achiziționeze un laptop din familia Huawei, din magazinul online www.huaweistore.ro , au posibilitatea de a cumpăra, în același timp, un ceas HUAWEI WATCH FIT la cel mai mic preț posibil”, a anunțat compania.

La achiziția unui smartphone, utilizatorii primesc și husă cadou

Mai mult decât atât, veștile bune nu se opresc aici pentru clienții companiei. Până la sfârșitul săptămânii, 8 august, la achiziția unui smartphone, utilizatorii primesc și husă cadou, promoție disponibilă pentru majoritatea modelelor de telefoane Huawei, în cadrul magazinului online.

Totodată, de noi beneficii dispune și categoria tabletelor, astfel încât cea mai recent lansată tabletă, HUAWEI MatePad 11, este acum disponibilă și cu plata în rate, iar modelul HUAWEI MediaPad T3 beneficiază de prețuri speciale.

Ce produse poți găsi la promoție?

Iată câteva exemple:

Tableta HUAWEI MediaPad T3 10 beneficiază de discount-uri speciale pentru ambele versiuni, fiind disponibilă la 499 lei pentru configurația HUAWEI MediaPad T3 10 LTE 2GB+16GB și 599 lei pentru HUAWEI MediaPad T3 10 3GB+32GB WiFi. De asemenea, Huawei MatePad 11 este disponibilă acum și cu plata în 3 sau 6 rate fără dobândă pentru posesorii de carduri de la BRD Bank, Star BT de la Banca Transilvania, Garanti Bank și Alpha Bank.

Consumatorii care vor achiziționa săptămâna aceasta unul dintre smartphone-urile P40 lite 5G, Mate 40 Pro, P40 lite sau P smart 2021, din magazinul online Huawei, vor primi cadou o husă de telefon pentru a le proteja dispozitivul în cazul situațiilor nefericite. În funcție de modelul de telefonului, husele oferite cadou ar fi avut prețuri între 49,99 lei și 199,99 lei.

Laptopurile achiziționate din magazinul online Huawei fac parte dintr-o promoție de tip bundle ce oferă posibilitatea cumpărării unui ceas HUAWEI WATCH FIT la prețul de 1 leu, alături de notebook-ul dorit. Toate laptop-urile Huawei beneficiază de posibilitatea achiziției în rate fără dobândă, toate prețurile promoționale fiind disponibile aici.