iPhone 13 Pro, din nou sub reflector: de ce va merita toți banii, care vor fi diferențele

iPhone 13 Pro, din nou sub reflector: de ce va merita toți banii, care vor fi diferențele

Cu aproximativ jumătate de an până la dezvăluirea noilor modele de terminale Apple, iPhone 13 Pro nu pare să mai ascundă prea multe secrete.

În ultima perioadă, au ajuns online mai multe speculații referitoare noua familie de dispozitive Apple ce urmează să fie lansată în toamnă. Din câte se pare, cel puțin în cazul iPhone 13 Pro, crestătura din partea de sus va fi mai puțin groasă decât în anii trecuți. Ca referință, aceasta a rămas neschimbată de la iPhone 10 până la iPhone 12.

Aparent, pe spatele terminalelor, se vor vedea de asemenea niște schimbări. Partea un pic mai groasă care găzduiește camerele principale nu va mai fi la fel de proeminentă, conform informațiilor obținute de EverythingApplePro și Max Winebach. Camerele tot vor ieși un pic din carcasă, dar nu la fel de mult ca în cazul iPhone 12.

Pornind de la acele informații, ConceptCreator a creat randările de mai sus. În mod previzibil, trebuie percepute cu o doză semnificativă de scepticism.

În ceea ce privește funcționalitatea efectivă a terminalelor, stabilizarea de imagine va avea parte de un upgrade. Printr-un sistem de inteligență artificială, va reuși să-ți țină în permanență subiectul în centrul cadrului.

Apple a făcut un efort și pentru a îmbunătăți experiența oferită de modul portret, utilizând datele oferite de senzorul LiDAR pentru a realiza o separare mult mai eficientă între subiect și fundal. De asemenea, în premieră, modul portret va fi disponibil pentru filmări.

La capitolul detalii vizuale, se pare că finisajul space grey va fi reinventat, semnificativ mai închis la culoare și mat. Aparent, se fac și teste cu un finisaj portocaliu, dar nu este clar dacă va fi disponibil odată cu lansarea iPhone 13 Pro sau vreodată.

În cazul în care sperai să pui mâna pe un iPhone 13 mini, conform noilor date ajunse online, o astfel de ediție mai mică se va lansa și în 2021.

Citește și: