iPhone 13 ar putea să revoluționeze domeniul telefoanelor, chiar dacă nu va fi pliabil

iPhone 13 ar putea să revoluționeze domeniul telefoanelor, chiar dacă nu va fi pliabil

Nu a trecut mult timp de la lansarea iPhone 12 până când au început să circule pe internet speculații legate de iPhone 13. Cu viitorul gadget, Apple speră să facă valuri și mai mari în piața de mobile.

În funcție de cât de mult ai urmărit istoricul Apple în materie de design și funcționalitate a iPhone-urilor, smartphone-urile ieșite din Cupertino nu au mai beneficiat de mult timp de o reinventare. Până și iPhone 12 este doar o combinație mai multe sau mai puțin reușită între iPhone 10 și iPhone 5. Când vine vorba de iPhone 13, schimbările s-ar putea totuși să fie mai semnificative.

Conform unor informații obținute de EverythingApplePro și Max Weinbach, chiar dacă mai este mai mult de jumătate de an până la lansarea viitorului terminal Apple, câteva aspecte importante se cunosc deja.

Dacă zvonurile se dovedesc a fi adevărate, Apple va integra în iPhone 13 un ecran de tip Always-On. Asta înseamnă că va fi activ în permanență pentru a-ți oferi informații utile, precum ora exactă, date din calendar, alarma, poate chiar și notificările de la anumite aplicații. În cel mai pesimist caz, vei vedea tot timpul măcar ora și procentul bateriei. Un astfel de panou este deja prezent la ultima generație de Apple Watch, ca ora să fie vizibilă în permanență pe ecran, fără să mai fie nevoie să-l ridici la nivelul ochilor.

Pentru a-și materializa fantezia, cei de la Apple vor integra în iPhone 13 niște display-uri de 120Hz de la Samsung de tip LTPO (low-temperature polycristaline oxide). În funcție de modul în care va fi implementată comunicarea la nivel software dintre ecran și sistemul de operare, ar putea fi luminată doar o anumită zonă din ecran pentru afișarea notificărilor.

Tot vizavi de iPhone 13, viitorul gadget s-ar putea să aibă magneți MagSafe mai puternici pentru a preveni desprinderea diverselor accesorii. Apple se pare că va fura și o pagină de la concurență și va intra în aplicația de cameră un mod Astro, dedicat imaginilor cu stele, artificii sau diverși aștri cerești. Acesta se va activa automat când identifică un cadru cu cerul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: