18 iun. 2021 | 19:05

Internet Wireless peste tot: dispozitivul care te salvează oriunde ai fi

ACTUALITATE
Internet Wireless peste tot: dispozitivul care te salvează oriunde ai fi

Mulți dintre noi ne-am confruntat cu situația în care aveam nevoie de internet wireless și din păcate, nu era nici un hotspot prin zonă. O companie s-a gândit astfel să lanseze un dispozitiv care să asigure necesarul de trafic, oriunde te-ai afla.

Un hotspot mobil te poate scoate dintr-o mulțime de blocaje. Oricât de greu ar fi să credem, există încă locuri în care WiFi rămâne greu de găsit. Deși este un inconvenient dacă încerci să postezi o fotografie pe Instagram sau să verifici orele magazinului din zonă, acesta poate fi mult mai mult decât enervant pentru profesioniștii din domeniul afacerilor, cei care lucrează la distanță sau antreprenorii care trebuie să fie conectați în orice moment.

Indiferent dacă ești acasă sau pe drum, Hotspotul mobil DuoTurbo 4G LTE, te poate ține constant conectat, ridicându-și propria rețea WiFi pentru a oferi un portal web stabil pentru tine, prieteni, familie , sau orice alt utilizator.

Acest gadget util are aproximativ dimensiunea unui smartphone, dar, spre deosebire de un telefon, nu este necesară o cartelă SIM pentru DuoTurbo. Folosind tehnologia sa inovatoare CloudSim, DuoTurbo nu este doar un modem pentru a te menține conectat, ci de fapt două, permițând o selecție inteligentă despre rețeaua care oferă semnalul mai bun.

Acest lucru îi ajută pe utilizatori să ocolească toate acele probleme enervante de aglomerare a rețelei, deoarece trece dinamic peste operatorii de rețea mobilă disponibili pentru a obține cea mai bună conexiune posibilă. Există chiar și tehnologie de îmbunătățire a semnalului pentru a ajuta la menținerea 4G, chiar și în medii în care semnalul întâmpină dificultăți.

Internet wireless oriunde te-ai afla datorită tehnologiei încorporate

De asemenea, spre deosebire de telefonul tău, DuoTurbo nu împarte utilizatorilor săi un contract de date imens sau chiar inutil. Cu opțiunile flexibile ale planului de date, poți alege limita de date sau termenii care funcționează pentru tine. Majoritatea planurilor funcționează pe un model pay-as-you-go, cu unele rate începând de la 1,59 dolari pe zi pentru utilizatorii din SUA.

Pentru a te putea pune în mișcare cât mai repede, oferta vine, de asemenea, cu 9GB de date pentru a-ți putea începe serviciul numaidecât. Pe lângă acest lucru, pachetul include 8GB de date din America de Nord și un al 9-lea pentru orice alte nevoi de date din oricare parte a globului.

DuoTurbo funcționează în peste 140 de țări din întreaga lume. De asemenea, poate fi partajat cu până la 10 dispozitive inteligente simultan și poate rula până la 13 ore cu o singură încărcare. Hotspotul mobil DuoTurbo 4G LTE se vinde cu 169 de dolari.