02 oct. 2021 | 13:00

Încă un motiv să-ți cumperi iPhone 13 mini: ce se va întâmpla cu iPhone 14, acum s-a aflat

ACTUALITATE
Încă un motiv să-ți cumperi iPhone 13 mini: ce se va întâmpla cu iPhone 14, acum s-a aflat

Apple lansează în fiecare an patru smartphone-uri, iar de anul trecut, a început să ofere și o variantă mini. Din păcate, cererea nu pare să fie suficient de mare pentru gadgeturile de dimensiuni reduse. Din acest motiv, iPhone 13 mini s-ar putea să fie ultimul lansat de gigantul din Cupertino.

Dacă te-a încântat iPhone 13 mini când l-ai văzut în cadrul conferinței Apple, dar ezitai când vine vorba de o eventuală achiziție, ar fi bine să ai în vedere zvonurile care au început să circule pe internet legate de lansările din 2022. Nu de alta, dar un alt mini s-ar putea să nu mai existe.

iphone14leak

iPhone 14 vine fără mini

Au trecut doar câteva zile de la lansarea iPhone 13, dar zvonurile legate de iPhone 14 deja au început să facă valuri pe internet și nu sunt foarte pozitive pentru amatorii de telefoane mici. Dintr-un punct de vedere, speculații similare au circulat și în ceea ce privește iPhone 13, dar mini tot s-a lansat.

Argumentul este simplu. Exemplarele de iPhone 12 mini nu s-au vândut foarte bine. În schimb, iPhone 12 Pro Max a fost un succes răsunător. În consecință, când va veni timpul pentru iPhone 14, varianta mini va fi înlocuită cu o versiune Max de iPhone 14, nu la fel de ieftină precum 13 mini, dar semnificativ mai ieftină decât iPhone 13 Pro Max. Astfel, seria de terminale lansate peste un va include iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

În mod previzibil, terminalul de dimensiuni generoase va veni cu compromisuri importante la capitolul performanță foto, probabil, și în ceea ce privește calitatea ecranului. Dincolo de asta, va fi cel mai ieftin iPhone de 6,7 inci creat vreodată, iar fanii nu vor fi puțini la număr. Chiar și așa, va fi interesant de văzut dacă, în 2022, Apple va face tranziția la panouri LTPO OLED de 120Hz în cazul tuturor celor patru iPhone-uri, cum, de asemenea, se zvonește.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele