Huawei relansează pe piață unul dintre cele mai râvnite gadgeturi de către români

Huawei relansează pe piață unul dintre cele mai râvnite gadgeturi de către români

Huawei relansează pe piață unul dintre cele mai râvnite gadgeturi de către români. Este vorba despre laptopul MateBook 13, ediția 2021.

Compania Huawei a decis să relanseze pe piață laptopul MateBook 13, la care a înregistrat vânzări record în țara noastră, fiind un produs foarte apreciat de pasionații de tehnologie.

MateBook 13 – Specificații tehnice

Laptopul are un ecran IPS de 13 inci, cu o rezoluție de 2160 x 1440, 200 PPI, oferind utilizatorului o experiență de vizionare 2K. Cu o rată de contrast de 1000:1, gamă de culori 100% RGB și senzor de lumină, MateBook 13 prezintă imagini luminoase și pline de viață.

De asemenea, MateBook 13, ediția 2021 are un raport ecran-corp de 88% și un unghi de vizualizare de 178 de grade.

Potrivit gigantului tech, laptopul este o achiziție ideală pentru persoanele active, care sunt mereu în mișcare, având caracteristici de design ce îi permit să fie portabil și ușor de accesat, în diverse condiții.

Procesorul AMD Ryzen™ 7 3700U alături de un SSD PCIe NVMe de mare viteză și arhitectura dual-channel RAM DDR4, oferă o viteză de procesare sporită ce permite rularea mai multor programe în același timp. Viteza maximă de citire și scriere a fost îmbunătățită cu peste 50%, conform testelor efectuate în laboratoarele Huawei, comparativ cu proiectarea memoriei cu un singur canal, reducând dramatic timpii de așteptare în timpul rulării programelor sau stocării și citirii datelor.

Tocmai pentru a susține această capacitate de operare, noul laptop a fost dotat cu un ventilator Shark Fin 2.0 al Huawei, foarte silențios, care poate disipa căldura rapid utilizând ventilatoare duale, obținând o creștere a vitezei de 25% față de ventilatoarele normale, conform măsurătorilor efectuate în laboratoarele Huawei.

„HUAWEI MateBook 13 răspunde perfect nevoilor persoanelor active, mereu în mișcare, având o greutate de aproximativ 1,3 kg și o grosime de 14,9 mm. Construit din aliaj de aluminiu, laptopul este realizat cu meticulozitate și are un finisaj tăiat în diamant pe fiecare colț, oferindu-i un aspect premium ultra-modern.

Pentru a-i spori portabilitatea, HUAWEI MateBook 13 a fost dotat cu o baterie de mare capacitate și funcție de încărcare rapidă, ce încarcă bateria până la 50%, după numai 30 de minute petrecute conectat la priză. De asemenea, încărcătorul laptopului suportă și funcția de încărcare HUAWEI SuperCharge pentru anumite smartphone-uri Huawei.”

Citește și: