Google face o schimbare majoră. Conversațiile tale nu vor mai arăta niciodată la fel

Google face o schimbare majoră. Conversațiile tale nu vor mai arăta niciodată la fel

Gigantul tehnologic Google a anunțat actualizări de ultimă oră pentru Google Meet.

Conform anunțului, Google Meet primește noi filtre video, efecte și măști de realitate augmentată pentru apeluri personale pe iOS și Android.

Sunt disponibile prin intermediul pictogramei strălucitoare din partea dreaptă jos a fluxului video în timpul unui apel, care afișează o serie de efecte diferite, care includ filtre de culoare și efecte de față AR animate.

Noutățile sunt destinate apelurilor personale

Majoritatea opțiunilor sunt disponibile numai pentru conturile Gmail personale, în timp ce utilizatorii Workspace trebuie să păstreze conversațiile la un nivel mai profesionist, avand totuși la dispoziție o selecție limitată de opțiuni de acest tip.

Noua mișcare a Google dă un semnal foarte clar în sensul în care prin Google Meet gigantul tehnologic pare să își dorească să se adreseze unei categorii mai largi de public, nu doar zonei Workspace.

Google își dorește ca noile actualizări să devină atractive pentru utilizatori în general, iar aceștia să folosească în număr din ce în ce mai mare Google Meet nu doar atunci când trebuie să stabilească conexiuni profesionale, ci și pentru a purta conversații în viața de zi cu zi, așa cum se întâmplă, de exemplu, pe WhatsApp.

Filtrele sunt foarte asemănătoare cu ceea ce a fost deja disponibil pentru serviciul de chat video Duo axat pe consumatori Google, iar unii experți din industrie susțin că gigantul tech intenționează să înlocuiască Duo cu Meet.

Utilizatorii Meet folosesc aceleași protecții pe care le folosește Google pentru a securiza informațiile și a păstra confidențialitatea utilizatorilor. Conferințele video Meet sunt criptate, iar gama de măsuri de siguranță este actualizată permanent pentru protecție îmbunătățită, conform anunțului gigantului tehnologic, de pe site-ul său oficial.

Google Meet nu este dificil de folosit. Invitații se pot conecta la o conferință video online de pe computer, folosind orice browser web modern, fără să fie necesară instalarea de software. Pe dispozitivele mobile, se pot conecta prin aplicația Google Meet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: