Boxa de care ai nevoie când urci pe munte sau mergi cu cortul: ce-ți promite Beosound Explore de la Bang & Olufsen

Boxa de care ai nevoie când urci pe munte sau mergi cu cortul: ce-ți promite Beosound Explore de la Bang & Olufsen

Beosound Explore e o boxă gândită special pentru cei care vor experiențe în natură, dar caută să-și ia și muzica preferată cu ei.

Beosound Explore e o boxă boxă wireless puternică și rezistentă, proiectată pentru a fi ușor de transportat, impermeabilă și cu o autonomie foarte mare. E creată de cei de la Bang & Olufsen, care s-au gândit la cei pasionați de natură și tehnologie în egală măsură.

Beosound Explore este potrivită pentru exterior, având un design scandinav și un sunet excepțional, specific mărcii, fiind construită pentru a face față oricărui mediu.

Ce-ți promite Beosound Explore

„Când am creat Beosound Explore, ne-am dorit să fie cea mai rezistentă boxă din portofoliul nostru, o boxă care să poată fi folosită în orice situație. Este rezistentă la praf și la picăturile de apă, având o carcasă din aluminiu anodizat de tip II. Calitatea sunetului, în raport cu dimensiunea boxei, face ca Beosound Explore să fie partenera perfectă pentru orice aventură ”, spune Christoffer Poulsen, SVP of Product Management pentru

Danezii susțin că e prima boxă portabilă de pe piață realizată din aluminiu anodizat de tip II. Asta înseamnă o rezistență îmbunătățită la zgârieturi, numai bună pentru activitățile în aer liber. Procesul de anodizare, creat la Fabrica 5 a Bang & Olufsen din Struer, Danemarca, se realizează prin acumularea oxidului de aluminiu la suprafață.

Design-ul e unul rigid: boxa are o carabină din aluminiu, astfel încât să poată fi atârnată de rucsac în timpul drumețiilor. Având o curea integrată pentru prindere, Beosound Explore este extrem de versatilă, oferind performanțe excelente, indiferent unde este amplasată. Fie că este folosită în drumeții sau  la camping în aer liber, standardul IP67 pentru praf și picături de apă protejează boxa, dacă aceasta intră în contact cu apa accidental.

O cari cu tine oriunde

Proiectată pentru a fi portabilă, forma cilindrică a boxei Beosound Explore  oferă stabilitate în utilizare și încape cu ușurință în buzunarele rucsacului și chiar într-o poșetă. Deși are o carcasă din material dur, boxa este ușoară, cântărind doar 631 grame.

Producătorul îți promite o autonomie de până la 27 de ore de redare la un volum de ascultare normal, fapt care permite utilizarea o zi întreagă, fără a fi nevoie de o sursă de alimentare suplimentară.

Beosound Explore are un design care amintește de pădurile, ghețarii și fiordurile întâlnite în mod obișnuit în peisajele scandinave. Boxa este disponibilă în trei culori: negru antracit, verde sau gri.

Carcasa din aluminiu e plăcută la atingere și prezintă o interfață de utilizare simplă și intuitivă. Aceasta din urmă este situată în partea superioară a boxei, pentru o vizibilitate bună și poate fi acționată ușor, chiar și cu mănuși, în condiții de vreme rece.

Ce preț are

Compania susține că Beosound Explore oferă un sunet inconfundabil marca Bang & Olufsen și dispune de drivere duale cu gamă completă de 1,8 inch pentru a oferi un sunet puternic.

Performanțele sale în aer liber  impresionează cel mai mult, basul suprem având o capacitate de 59 dB, în ciuda dimensiunilor compacte ale boxei. Carcasa este secționată pe 360 de grade, pentru a asigura sunetul omnidirecțional True360. În final, aceasta este boxa pe care să o strecori în ghiozdan la fiecare deplasare pe care o faci în mijlocul naturii. Include tot ce ai nevoie pentru a-ți completa experiența, indiferent dacă te afli în vârf de munte sau la doi metri de plajă.

Boxele Beosound Explore, în toate variantele de culoare, se găsesc în România la prețul recomandat de 999 lei. Pentru mai multe detalii, puteți accesa acest link

Beosound_Explore_Social_16_9_13

Citește și: