Dune: după film urmează să ne bucurăm de un joc în universul lui Frank Herbert

Dune: după film urmează să ne bucurăm de un joc în universul lui Frank Herbert

Funcom a anunțat că va realiza un joc de supraviețuire multiplayer Dune în 2019.

Dune a revenit pe radar în mare măsură, datorită, știi, lui Dune. Filmul. Nu am auzit detalii reale despre viitorul joc Dune de când Funcom l-a anunțat pentru prima dată, așa că am decis să speculez cu privire la unele caracteristici pe care mi-aș dori să le văd, de la viermi de nisip până la condimentul extrem de important.

Mai mult decât un deșert

Nu vreau să supăr pe cineva, dar deșerturile… sunt cam plictisitoare. Nu imediat, dar totuși. Deșertul din filmul Dune arăta frumos. Dar asta e pentru un film de două ore. Când te joci zeci sau sute de ore, este greu să-ți imaginezi că ești captivat de mersul de pe o dună pe o altă dună de nisip și de a vedea… încă o nenorocită de dună de nisip. Câteva jocuri, precum Mad Max, au făcut o treabă bună prin diferențierea zonelor din deșert, astfel încât fiecare să arate și să se simtă puțin diferit, dar în cele din urmă totul este nisip, nisip și mai mult nisip.

Spice

Ar fi îngrozitor de dezamăgitor dacă Spice ar fi doar o altă resursă obișnuită a jocurilor video! Nu vreau să-mi echipez instrumentul de condimente și să țin F pentru a aduna condimente. Nu vreau să cumpăr un season pass care adaugă 200 de Spice în contul meu. Vreau ca acest mineral magic să fie inclus în povestea și experiența jocului în sine — dacă acesta este un RPG de vreun fel, folosirea Spice nu ar trebui să fie ca și cum ai mânca un cartof copt în Minecraft. Ar trebui să aibă un sens și o implementare mai bogată.

Viermii din joc

Știu două lucruri despre Dune. Unul dintre ele este nisipul. Mai știu, însă, că în acel nisip sunt viermi. Viermi mari. Ei bine, cred că ar trebui să poți călărești cu ajutorul viermilor.

Sunt destul de sigur că un astfel de mecanism va face parte din joc și dacă nu este, omule, oamenii vor fi supărați. Sper că va fi o activitate de nivel înalt, extrem de dificilă sau oamenii vor conduce viermi pe toată harta.

Până atunci dacă nu ai văzut filmul ai mai jos trailerul și AICI un articol foarte bun.

Citește și:
Etichete: