05 aug. 2021 | 10:14

Digi RCS RDS rupe gura târgului: îți dă la 5 lei ce Vodafone și Orange doar visează

Ghidul cumpărătorului
Digi RCS RDS rupe gura târgului: îți dă la 5 lei ce Vodafone și Orange doar visează

Digi RCS RDS vine cu niște oferte greu de refuzat la abonamente. Companii ca Vodafone sau Orange se uită cu uimire.

Compania Digi RCS RDS, unul dintre marii jucători din piața telecom, a pregătit mai multe oferte și promoții în această perioadă. Scopul ar fi atragerea cât mai multor clienți, inclusiv cei care se află acum în relații contractuale cu alte companii.

Digi și-a detaliat pe site ofertele de nerefuzat. Practic, compania îți propune acum trei tipuri de abonamente, toate cu preț redus la jumătate.

Digi RCS RDS, oferte greu de refuzat

Potrivit ofertei de pe site, Digi RCS RDS vrea să te facă să te portezi cu următoarele abonamente:

Optim 2: 

  • 1 euro/lună (în loc de doi euro), TVA inclus, timp de 4 luni, Minute nelimitate în rețea, 200 minute naționale și internaționale, net nelimitat

Optim Nelimitat

  • 2,5euro/lună (în loc de 5 euro), TVA inclus, timp de 4 luni, Minute și net nelimitate

Optim 3

  • 1,5euro/lună (în loc de 3 euro), TVA inclus, timp de 4 luni + Minute nelimitate în rețea, 300 minute naționale și internaționale și net nelimitat

Campania e derulată sub numele de ”Hai și tu în REȚEAUA NAȚIONALĂ” și, după cum vezi, ofertele de mai sus sunt valabile pentru primele patru luni.

Un alt abonament special din oferta Digi poartă numele de Digi Mobil Optim 2. Compania îți promite că te vei bucura de VoLTE și de VoWiFi și vei descoperi o calitate superioară a apelurilor. În plus, ai 50 GB de net pe care îi poți folosi 3G/4G. Iar dacă ai un telefon 5G, ți se mai oferă încă 80 GB pe care îi poți folosi 4G/5G.

Dacă vrei și mai mult internet, atunci poți activa extraopțiunea Date extra 30 GB și te poți bucura de încă 30 GB pe care îi poți folosi 4G. Totul costă doar 2.38 Euro/lună, TVA inclus.

Cât despre vitezele la internet pe 5G, Digi îți promite așa:  600 Mbps download și 40 Mbps upload viteză maximă estimată în rețeaua 4G. Toate ofertele sunt de găsit pe site.