Digi RCS RDS dă gratis oricărui client care are acest tip de abonament în România. Ce trebuie să știi despre Fiber 500 sau 1000

Digi RCS RDS dă gratis oricărui client care are acest tip de abonament în România. Ce trebuie să știi despre Fiber 500 sau 1000

Digi te surprinde mereu cu abonamente avantajoase, care sunt potrivite pentru toți clienții. Iată de ce oferte poți beneficia în ceea ce privește internetul.

La Digi RCS RDS, poți alege cel mai mic preț pentru cel mai mare preț de stocare. Ai net cât vrei, când vrei, cum vrei. Spre exemplu, abonamentul FiberLink 500 este ideal pentru tine, pentru că vine la pachet cu mai multe avantaje: beneficiezi de internet mobil cu preț redus, poți activa gratuit funcția Control Parental și poți activa gratuit funcția DNS Dynamic. De asemenea, ai acces la Digi Online. Abonamentul FiberLink 500 dispune de viteză maximă 500 Mbps download / 250 Mbps upload.

Mai mult, dacă vrei viteză mai mare la internet, la abonamentul FiberLink 1000 ai viteză maximă 940 Mbps download / 450 Mbps upload. De asemenea, vine la pachet aceleași avantaje ca abonamentul FiberLink 500.

Viteza maximă de transfer a datelor reprezintă rata de transmitere a datelor pe care un utilizator final o poate experimenta cel puțin o dată într-un interval de timp definit. Viteza de transfer a datelor disponibilă în mod normal reprezintă rata de transmitere a datelor pe care un utilizator final o poate experimenta cea mai mare parte a timpului de accesare a serviciului, pe o perioadă de timp definite. Pe de altă parte, viteza minimă de transfer a datelor reprezintă cea mai mică rată de transmitere a datelor pe care utilizatorul final o poate accesa.

Ofertele de la Digi pentru televiziune, de la 3 lei

Poți să alegi extraopțiunea Film Now și să te bucuri de cele mai bune filme. De la acțiune, la animație și de la SF, la comedie, aici găsești tot ce vrei, la un cost super prietenos.

Poți astfel să urmărești filme premiate pentru toate gusturile, pe canalul Film Now, alături de varianta HD. Extraopțiunea se activează automat și în Digi Online. Mai mult, dacă ești deja client Digi TV și ai pachetul Digital, poți adăuga extraopțiunea Film Now cu doar trei lei pe lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: