18 iun. 2021 | 10:00

Digi | RCS-RDS le dă gratuit pentru toți clienții care fac asta acum. Despre ce e vorba și cum profiți

Ghidul cumpărătorului
Digi | RCS-RDS le dă gratuit pentru toți clienții care fac asta acum. Despre ce e vorba și cum profiți

Digi | RCS-RDS are pregătite mai multe oferte și promoții în această perioadă pentru toți clienții și nu numai.

Digi | RCS-RDS e un gigant în zona telecom, dar are multe servicii pe care le oferă direct clienților săi, nu doar companiilor. Astfel, în această perioadă derulează mai multe oferte și promoții și, dacă vrei să beneficiezi de ele, atunci trebuie să știi și ce-ți promite compania.

E vorba de aplicația Digi Online, pe care o poți folosi dacă ești abonat Digi | RCS-RDS. Iată despre ce e vorba, ca să nu ratezi niciun beneficiu. Unul dintre cele mai importante se referă la canalele TV.

Digi | RCS-RDS, aplicație gratuită pentru toți clienții

Ca să afli de noile oferte și promoții, dar și pentru a beneficia de numeroase avantaje, trebuie să urmezi câțiva pași simpli.  În primul rând, trebuie să activezi gratuit Digi Online din contul tău de client. Așa ai acces la peste 70 de canale TV online.

Cu aplicația de care-ți spuneam ai șansa să vezi meciurile pe care programele de sport Digi le transmite și pe televizor: vorbim aici de sezoanele UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Seria A, La Liga sau Ligue 1. Vezi toate partidele de pe orice dispozitiv.

Totodată, în aceeași aplicație ai secțiunea HBO GO unde poți urmări și filmele sau serialele preferate. Streamingul funcționează pe cinci dispozitive. Iar în cont vezi ce dispozitive sunt conectate.

Ca să-ți faci un cont, trebuie să intri pe site-ul companiei, să accesezi Serviciile mele și apoi Digi Online. Mai rămâne să mai setezi un nume de utilizator (adresa de mail) și o parolă. Apoi accesezi link-ul pe care tocmai l-ai primit în mailul setat și asta-i tot: poți deja intra în Digi Online cu datele de acces setate.

Dacă ai și un abonament mobil de la operator, îți creezi cont cu numărul de telefon.

Aplicația e disponibilă pe Android și iOS, gratuit, în fiecare magazin cu aplicații: Play Store și App Store. Totodată, poți accesa conținutul în browser pe laptop sau PC.