Decizia de ultimă oră a Microsoft: ce nu vor mai putea face utilizatorii

Decizia de ultimă oră a Microsoft: ce nu vor mai putea face utilizatorii

Decizia de ultimă oră a Microsoft constă în faptul că va înceta să ofere rambursări complete pentru Cyberpunk 2077. Aceasta anulează decizia anterioară a companiei de a oferi rambursări pentru joc, după lansarea acestuia.

Microsoft va înceta să ofere rambursări complete pentru Cyberpunk 2077 pe 6 iulie. Aceasta anulează decizia companiei de a oferi rambursări pentru joc după lansare.

Lansarea problemei Cyberpunk 2077 a dus la o acțiune fără precedent din partea a doi mari producători de console. Sony a scos jocul din PlayStation Store, în timp ce Microsoft a început să ofere rambursări complete ale jocului oricui l-a achiziționat.

Cu toate acestea, pe măsură ce timpul a trecut și Cyberpunk 2077 a ajuns inevitabil să fie mai jucat pe console, acțiunile respective sunt reduse. Potrivit Microsoft, inversarea deciziilor se datorează lansării recente a actulizărilor jocului, lucruri care au sporit stabilitatea și au remediat erorile semnificative cu care s-au confruntat jucătorii în ultimele luni.

„Echipa de la CD Projekt Red continuă să lucreze din greu pentru a îmbunătăți experiența Cyberpunk 2077 pentru jucătorii Xbox și a făcut o serie de actualizări. Având în vedere aceste actualizări, Microsoft va reveni la politica noastră standard de rambursare a jocurilor digitale pentru Cyberpunk 2077 pe 6 iulie, atât pentru achizițiile noi, cât și pentru cele existente”, se arată într-o declarație pe pagina de abonamente și facturare a asistenței Xbox.

Când va avea efect decizia Microsoft

Conform politicii normale a Microsoft, toate vânzările de jocuri digitale sunt considerate finale, ceea ce înseamnă că, probabil nu vei putea returna Cyberpunk 2077 dacă îl achiziționezi sau l-ai achiziționat de deja din magazinul Xbox, începând cu data de 6 iulie. Cu toate acestea, există și cazurile în care Microsoft va oferi o rambursare, însă acest lucru nu este garantat.

Cyberpunk 2077 a revenit recent și pe magazinul digital Sony, PlayStation Store. Începând cu 21 iunie, utilizatorii PlayStation au putut descărca jocul pe consolele lor. Cu toate acestea, CD Projekt Red a emis un avertisment pentru oricine alege jocul, spunând că „utilizatorii pot continua să experimenteze unele probleme de performanță cu ediția PS4, în timp ce noi continuăm să îmbunătățim stabilitatea pe toate platformele. Versiunile PS4 Pro și PS5 ale jocului vor oferi cea mai bună experiență pe PlayStation. ”