Dacia uimitoare care chiar ar fi perfectă pentru toată lumea: un Duster electric mai spectaculos decât Tesla

Dacia uimitoare care chiar ar fi perfectă pentru toată lumea: un Duster electric mai spectaculos decât Tesla
Sursa foto: Cea din imagine e Dacia Spring într-un render prezentat inițial de Renault. Până la un Duster electric real mai avem de așteptat

Este uneori incredibil ce poate ieși la intersecția dintre pasiune și talent. Așa e cazul cu această idee de Dacia Duster electrică. Și ar întoarce priviri pe stradă, fără îndoială.

Creația din imaginile de mai jos a fost publicată online de către un român. Deocamdată nu-i un proiect în derulare, așa cum e Bigster programat pentru 2025, ci o interpretare a cum ar arăta un Duster electric și pregătit pentru orașele moderne.

dacia duster electrica concept

dacia duster electrica concept

dacia duster electrica concept

Mașina, după cum vezi, e ce trebuie: arată mai bine decât Tesla Model X, are o semnătură luminoase cu accente futuriste și felul în care și-a imaginat-o creatorul ar fi cu două nuanțe de culoare ca să-i sublinieze designul. Posibil să vedem așa ceva de la Dacia prin 2030, dacă Bigster se va dovedi un succes. Bigster e pariul de design pe care compania îl face.

Proiectul acesta a fost inițial prezentat pe BehanceElectrified Duster drept .

Dacia Duster electrică există, doar că nu e la vânzare încă

În 2019, au apărut imagini cu o Dacia Duster electrică. Era cu aproape un an înainte ca producătorul să anunțe prima mașină electrică: Spring. Mașina a fost dezvoltată astfel de Alpine, un brand deținut de Renault. E posibil ca situația din 2020 să fi dat planurile peste cap, dar e cert că și Duster, mai devreme sau mai târziu, va avea și-o versiune hibridă sau chiar electrică. Mai ales că platforma CMF-B, care va fi folosită pentru următorul model, permite adaptarea.

Partea cea mai bună pentru tine, ca fan Dacia sau potențial client, e că astfel de teste demonstrează dacă un motor electric e suficient de bun sau mai trebuie lucrat la el. Modelul în cauză a fost creat special pentru competiție și detalii despre putere sau autonomie nu se știu.

Ai mai multe imagini cu această versiune aici, ca să îți faci așteptări despre ce-ar putea pregăti compania.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: