FOTO Mașina care te face să uiți de Dacia e mai tare și decât Duster. Românii o pot cumpăra deja

FOTO Mașina care te face să uiți de Dacia e mai tare și decât Duster. Românii o pot cumpăra deja

Renault vine cu un nou model în România, unul care te face să uiți de tot ce scoate Dacia, companie deținută de francezi.

2021 e anul în care Renault aduce și-n România noul model Arkana, un SUV hibrid care te face să uiți de tot ce-ți poate oferi Dacia la acest moment. Noul Arkana va fi adus curând în showroom-urile din România, iar startul precomenzilor s-a dat exclusiv online, pe site-ul Renault.

Noul Renault Arkana ajunge în România și te face să uiți de Dacia

Compania franceză menționează că primele 20 de vehicule comercializate fac parte dintr-un lot exclusiv, care acoperă toate versiunile de echipare si motorizările disponibile în România, dar cu o serie de dotări suplimentare speciale.

Printre funcțiile cu care se laudă Arkana se numără:

  • EASY LINK 7″ (sistemul multimedia conectat, cu navigație, ecran tactil 7″, Bluetooth – audio streaming și handsfree) sau EASY LINK 9,3″ (sistemul de navigație cu ecran tactil 9,3”,
  • afișaj tip portrait
  • sistem audio BOSE
  • funcție replicare smartphone
  • 6 difuzoare, 2 porturi USB
  • Rear Cross Traffic Alert
  • tapițerie din piele, scaune încălzite, pachete de personalizare (pentru versiunea RS Line), vopsea metalizată

Cât costă noul model

Noul model poate fi rezervat și achiziționat cu preț pornind de la 25.540 euro, pentru versiunea ZEN TCe 140 EDC, arată Renault.

La banii ăștia primești: asistență la menținerea benzii de rulare, EASY LINK 7″ (sistemul multimedia conectat, cu ecran tactil 7″, radio, Bluetooth – audio streaming și handsfree, funcție replicare smartphone, 6 difuzoare, 2 porturi USB), funcția Traffic Sign Recognition.

Cum spuneam, e vorba de un model hibrid, astfel că vine echipat cu motor E-Tech Hybrid de 145 CP sau pe benzină TCe 140 EDC cu sistem micro-hibrid de 12V.

SUV-ul coupe este disponibil în versiunile de echipare Zen, Intens și RS Line.  Prețurile ajung până la 30.500 de euro în cazul versiunii cu motor E-Tech Hybrid de 145 CP și echiparea RS Line.

Renault susține că tehnologia E-Tech Hybrid poate acoperi până la 80% din timpul de conducere în oraș exclusiv cu energie electrică, reducând emisiile de CO2 și consumul de combustibil cu până la 40% față de un motor termic.

Mai multe detalii despre noul Renault Arkana găsești AICI. 

Citește și: