Dacia care ‘nu există’ face valuri pe internet: cum i-au făcut poze

Dacia care 'nu există' face valuri pe internet: cum i-au făcut poze

În parcarea unui supermarket din Pitești a avut loc un eveniment neobișnuit. Internauții au surprins în fotografii și clipuri video un posibil model surpriză al celor de la Dacia.

Uzina Dacia pare să pregătească o surpriză de proporții pasionaților mărcii. Ar fi vorba, se pare, despre un nou model de mașină, lansată momentan în teste prin oraș.

Aceasta e concluzia la care putem ajunge, după ce aflăm evenimentele deosebite petrecute marți în parcarea unui supermarket din Pitești.

O persoană care se afla în zonă a trimis un clip video și mai multe fotografii la redacția publicației online e-pitești.

Așa arată cel mai nou model al Dacia?

Oamenii care au văzut imaginile se declară convinși de faptul că este vorba despre un model surpriză al celor de la Dacia, camuflat pentru a nu fi observat pe străzile orașului.

Imediat cum a văzut că este filmat, șoferul mașinii misterioase a plecat din parcare.

Un amănunt important de menționat este că această graba a lui de a se face nevăzut ar putea fi pusă și pe seama faptului că parcase autoturismul pentru un loc destinat persoanelor cu dizabilități, scriu jurnaliștii piteșteni.

Ei bine, iată cum arată mașina

dacia-pitesti

Anul 2020 a fost unul dificil pentru industria auto globală. E foarte posibil ca Dacia să pregătească un nou model, poate chiar cel din imagine, pentru a se relansa pe piață, odată cu redeschiderea economiei mondiale post-pandemice. Situația nu a debutat bine nici în 2021. De exemplu, în ianuarie 2021 s-au vândut doar 50% dintre autoturismele comercializate în ianuarie 2020, perioada pre-Covid-19.

Conform Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA), Dacia continuă să fie pe prima poziție în clasamentul înmatriculărilor din țara noastră. Producătorul de la Mioveni este liderul detașat al clasamentului cu 15.035 de unități înmatriculate în primele șapte luni din 2021. Pe locul doi în România se află Skoda cu 5273 de unități vândute, în timp ce Ford ocupă poziția a treia cu 4783 de unități.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: