23 dec. 2021 | 10:04

Dacă tot stai acasă de sărbători, eMag ”îți încălzește” căminul cu reduceri serioase

Ghidul cumpărătorului
Dacă tot stai acasă de sărbători, eMag ”îți încălzește” căminul cu reduceri serioase

Sărbătorile se petrec alături de cei dragi, acasă. Momentele petrecute cu familia sunt de neînlocuit. De aceea, eMag are reduceri care să vă ofere ție și celor dragi o atmosferă plăcută, Crăciunul acesta.

Sărbătorile sunt mai frumoase când sunt petrecute în familie. Ca să le transformi în amintiri de neuitat, poți să adaugi în căminul tău câteva elemente care să îți ofere liniște, căldură și confort.

Așadar, chiar dacă iarna asta vom avea sau nu căldură, acest șemineu electric de perete este soluția ideală pentru a-ți încălzi casa și a-ți da o dispoziție bună. Poți să te strângi în jurul lui cu cei dragi și să povestiți până târziu în noapte, în seara de Ajun. Cei 2000W oferă aparatului o capacitate de încălzire puternică, suficient de mare pentru a încălzi cu succes o suprafață de până la 30 de metri pătrați. De asemenea, display-ul LED te va ajuta să vizualizezi și să setezi cu ușurință șemineul, în funcție de nevoile tale.

La masa festivă de Crăciun, acest set de pahare este potrivit pentru o ocazie ca aceasta, atunci când prietenii sau rudele îți trec pragul. Setul conține șase pahare de 280 de mililitri, o sticlă Selecta Bormioli Roccocu capac, de un litru. Îl găsești pe eMag la reducere. Sigur vei savura un whisky bun dintr-un pahar clasic și elegant ca acesta.

eMag îți decorează casa, în ajun de sărbători

Avantajele unui brad artificial se lasă de departe observate. Acesta poate fi folosit ani la rând, economisind timp și este mult mai ușor de întreținut, scăpând astfel de grija alegerii unui copăcel nou în fiecare an. Ca să nu mai spun de beneficiile ecologice. Acest brad artificial Kring Chicago cu aspect nins este disponibil pe eMag la un preț bun. Bradul artificial Kring Bogota, datorită combinației de materiale premium (PE + PVC), are un aspect incredibil de natural, fiind greu de deosebit de unul real.

După ce ai împodobit bradul și toată casa, de ce să nu-ți împodobești și patul, de Crăciun? Această lenjerie de pat dublu 3D cu motive de Crăciun este confecționată din bumbac 100% ranforce, pentru a crea o atmosfera de poveste în dormitorul tău. Lenjeriile de pat brand Cotton Club, realizate la standarde de calitate din bumbac 100% de tip ranforce, se remarcă datorită rezistenței materialului și dimensiunilor generoase.

Nici livingul nu trebuie să rămână nedecorat. Acest covor Heinner cu print digital 3D te va face să te gândești la imensitatea spațiului și îți va da o dispoziție bună de fiecare dată când te așezi pe el. Ai vrea să ai universul la picioare, nu?