eMag îți face sărbătorile mai frumoase și începe cu barul: sticlele la ofertă, ca să uiți de frig

eMag îți face sărbătorile mai frumoase și începe cu barul: sticlele la ofertă, ca să uiți de frig

eMAG este cu siguranță cel mai cunoscut și dezvoltat magazin online din România și-ți oferă cam tot ce ai nevoie. Dacă vrei să faci un cadou de Crăciun sau cauți să-ți mărești colecția de băuturi, sigur o să găsești ceva care să-ți placă.

Retailerul și-a diversificat gama de produse în ultimii ani și acest lucru se vede. Poți să găsești aproape orice ți-ai dori în materie de cadouri sau lucruri utile pentru tine.

Poți alege dintr-o listă lungă de băuturi și multe produse sunt de găsit la reducere. Există oferte și promoții de care e bine să știi.

Dacă ești, totuși, nehotărât, ți-am pregătit o listă cu cinci sticle bune pentru Crăciun sau pentru un Revelion mai special.

Bombay Sapphire

Sticla sa albastră face din Bombay Sapphire o alegere inconfundabilă în spatele oricărui bar. În ciuda faptului că este relativ nou, Bombay Sapphire și-a făcut un nume pe piața băuturilor spirtoase la nivel global.

Marca folosește un proces unic de distilare pentru a-și crea profilul distinctiv de aromă. În loc să fiarbă substanțele botanice, Bombay Sapphire folosește un proces de infuzie cu vapori pentru a elibera aromele. Din punct de vedere al prețului, Bombay Sapphire este o alegere excelentă.

Vodca Grey Goose

Una dintre cele mai clasice mărci de vodcă și una dintre cele mai populare. Este făcută cu grâu de iarnă francez și apă din regiunea Cognac. De altfel, vodca franceză este unul dintre brandurile premium de pe piață. Poți să o savurezi simplă sau într-un cocktail și o găsești AICI.

Whisky Macallan Triple Cask 12YO

Un alt cadou bun este reprezentat de Whiskyul Macallan Triple Cask 12YO, care are o concentrație de alcool de 40%. Mirosul este unul complex, conform producătorului, cu note de vanilie, pepene galben și coajă de lămâie. În ceea ce privește gustul, acesta este echilibrat – lămâie, vanilie, stejar toastat și nucșoară, iar finișul este dat de aromele de pepene, papaya, stejar proaspăt și condimentat.

Rom Diplomatico

Este greu să greșești cu o sticlă de Diplomatico. Brandul este originar din Venezuela și este unul dintre cei mai mari producători de rom din țară.

Sticla a câștigat peste 20 de premii, făcându-l unul dintre cele mai premiate branduri de rom din lume. Această sticlă are o vârstă de până la 12 ani și combină în special arome dulci precum tort de fructe, înghețată de rom și stafide, cacao, ghimbir uscat, scorțișoară și cuișoare. Este un rom închis, auriu, fin, delicios și poți să-l comanzi de AICI.

Sampania Moët & Chandon

Aciditatea strălucitoare și fructele roșii ale acestei sticle este compensată de arome de nuci prăjite și pâine coaptă datorită amestecului mărcii de soiuri de pinot noir și pinot meunier în porții aproape egale. Această șampanie e perfectă atunci indiferent că te gândești la Crăciun, la Revelion sau la o cină decadentă. O găsești AICI.

Citește și: