Cum poți obține bani în avans din salariu, fără comisioane: totul e digital, în câțiva pași

Cum poți obține bani în avans din salariu, fără comisioane: totul e digital, în câțiva pași

Se întâmplă ca, uneori, să nu îți ajungă banii până la următorul salariu. În loc să te împrumuți la rude sau vecini, acum ai posibilitatea să iei bani în avans din salariu, în funcție de zilele lucrate efectiv într-o lună. Totul e posibil datorită serviciilor puse la dispoziție de platforma software Salarium.

Angajatorii care colaborează cu Salarium pot oferi angajaților oportunitatea de a-și lua bani în avans din salariu. Pentru fiecare angajat, patronul plătește 2-3 euro pe lună, iar angajatul nu are niciun cost pentru folosirea acestui serviciu.

Concret, prin intermediul platformei se poate obține un avans în valoare de 50% din valoarea zilelor lucrate până la solicitarea avansului.

„În primul rând compania pentru care lucrează trebuie să aibă integrat un sistem de payroll. Noi integrăm soluţia noastră cu acel sistem de payroll, iar angajaţii îşi pot solicita până la 50% din plata pentru zilele deja lucrate – zilele deja lucrate, dar nu mai mult de 50% din suma totală a salariului. Pentru acest lucru trebuie să descarce aplicaţia Salarium, să îşi facă un cont şi să introducă un cod IBAN sau să ataşeze un card bancar“, a explicat Alina Ştefan, CEO-ul Salarium, conform ZF.

Câți bani iau românii în avans din salariu

Pănă acum, media avansurilor oferite de platformă a variat între 300 și 400 de lei, dar compania e decisă să se extindă către o plajă și mai mare de beneficiari. În acest moment, ne explică CEO-ul companiei, platforma are 500 de utilizatori. Până la finele anului, și-a propus să deservească în jur de 6.000 de angajați.

„Acum suntem pregătiţi să mergem spre retail- lanţurile mari de magazine, firmele de curierat, construcţii, gaming,IT….şi cam orice tip decompanii care au în general angajaţi tineri. Pentru că tinerii au altă concepţie asupra banilor acum: ei vor totul instant, am lucrat, vreau să fiu plătit acum, nu peste 2-3 săptămâni”, spune Alina Ştefan.

”Avansul mediu este însă în creştere deoarece există cea a concediilor şi cea din decembrie ianuarie, perioade în care se fac mai multe transferuri. De aceea ne aşteptăm să încheiem anul cu bine şi cu un nivel mai mare al avansurilor solicitate”, a mai spus CEO-ul companiei.

„Deocamdată oferim avansurile din surse proprii, dar suntem în discuţii cu bănci pentru a obţine produse de finanţare de scurtă durată, sub o lună sau putem să ridicăm o rundă deinvestiţii către alţi acţionari, companii, fonduri sau platforme de investiţii web”, a mai punctat oficiaul fintech-ului revoluționar.

Citește și: