Cum oprești notificările despre contacte noi pe Telegram, Signal sau Viber

Cum oprești notificările despre contacte noi pe Telegram, Signal sau Viber

Dintr-un motiv greu de înțeles, tot mai multe aplicații de mesagerie te notifică în momentul în care un contact din agendă și-a instalat programul respectiv de chat. Din fericire, Telegram, Signal sau Viber îți oferă posibilitatea să dezactivezi acele notificări.

Nimic nu este mai neplăcut decât să fii un nou utilizator de Telegram, Signal sau Viber și, după instalarea noii aplicații, să fii bombardat cu notificări legate de faptul că unul dintre contactele tale, cu care nu ai mai vorbit de zece ani, și-a făcut cont pe respectivele aplicații. Din fericire, toate cele trei aplicații menționate mai sus îți permite să dezactivezi notificările buclucașe prin intermediul unor pași simpli.

Dacă vrei să dezactivezi notificările legate de membri noi pe aplicațiile de mai sus, aproape de fiecare dată, trebuie să intri la secțiunea de setări a aplicației, să accesezi notificările și să debifezi un parametru cu un titlu evident. Chiar și așa, le voi detaliat pe rând pe toate trei.

Dacă ești utilizator de Viber, intră în aplicația omonimă și fă un tap în dreapta jos pe Mai mult. Din noua fereastră, te interesează secțiunea Setări. Fă un tap pe Notificări, iar la capătul listei de opțiuni, debifează ”Contactul s-a înscris pe Viber”. Modificările intră în vigoare în timp real.

În cazul Telegram, după ce ai intrat în aplicație, fă un tap în dreapta jos la Settings și intră la Notifications and Sounds. De aici, din nou, te interesează un parametru de la capătul listei de opțiuni, New Contacts (Contacte noi). Debifează funcția respectivă.

Ca utilizator de Signal, pașii pe care trebuie să-i urmezi, de asemenea, sunt destul de evidenți. Fă un tap în stânga sus pe fotografia ta de profil din fereastra de conversații. Așa vei ajunge la secțiunea de setări a aplicației. Intră la Notificări și debifează în partea de jos opțiunea intitulată ”Un contact se alătură la Signal”. Ieși din setări. Modificarea se va aplica în timp real.

notificare contacte noi viber telegram signal

Citește și: