Cum îți transferi conversațiile din WhatsApp în Telegram și renunți la aplicația deținută de Facebook

Cum îți transferi conversațiile din WhatsApp în Telegram și renunți la aplicația deținută de Facebook

Lupta dintre WhatsApp și Telegram a devenit din ce în ce mai acerbă în ultima lună, iar această realitate devină evidentă și din funcțiile noi introdus în ambele aplicații.

Nu mai puțin de 100 de milioane de utilizatori noi au migrat de la WhatsApp la Telegram în luna ianuarie acestui an. Oamenii s-au săturat la maxim de încălcarea intimității lor de către Mark Zuckerberg prin intermediul tuturor serviciilor sale. Nu contează că vorbim de WhatsApp, Facebook sau Instagram. Problemele sunt multe.

Din acest motiv, dacă ai decis să renunți la WhatsApp pentru totdeauna. cei de la Telegram îți fac viața mai ușoară prin facilitarea migrării conversațiilor din aplicația deținută de Facebook în cea mai populară aplicație de chat a momentului. Mecanismul este cât se poate de simplu și implică doar câțiva pași.

WhatsApp to telegramPentru a-ți transfera toate mesajele și atașamentele dintr-o conversație de WhatsApp pe Telegram, în primul rând, intri în WhatsApp pe discuția pe care ți-o dorești migrată. Este important de reținut că mecanismul funcționează la fel de bine atât în cazul discuțiilor cu o singură persoană, cât și a grupurilor.

După cum se poate vedea și în clipul de mai jos, după ce ai făcut un tap pe numele grupului sau al persoanei dorite în fereastra de chat din WhatsApp, te interesează butonul de la baza ferestrei Export Chat. Ca utilizator de Android, s-ar putea să fie nevoie să apeși pe cele trei puncte din dreapta sus, să optezi pentru More, urmat de un tap pe Export Chat.

Alege Telegram din opțiunile de partajare, așteaptă câteva secunde și, în noua fereastră, fă un tap pe numele contactului căruia vrei să atașezi conversația exportată din WhatsApp. Din nou, s-ar putea să dureze câteva secunde, în funcție de pozele și clipurile pe care vi le-ați trimis în trecut. Imediat după, fiecare rând de text și fiecare conținut media va fi disponibil în conversația din Telegram.