Cum arată magazinul Google de unde clienții pot face cumpărături cu amănuntul și testa produsele ca și cum ar fi acasă

Cum arată magazinul Google de unde clienții pot face cumpărături cu amănuntul și testa produsele ca și cum ar fi acasă

Google deschide joi dimineață un magazin pentru vânzare cu amănuntul. Acesta este unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte ale gigantului tehnologic.

Google vrea să ofere un fel de App Store în viața reală. Magazinul se va adresa utilizatorilor care vor să cumpere, dar care își doresc să beneficieze și de asistență pentru produsele achiziționate.

Într-un briefing la începutul acestei săptămâni, Google a spus că dorește să creeze un spațiu în care consumatorii să poată veni și să încerce toate dispozitivele și serviciile sale într-un mod interactiv, practic și util. De exemplu, magazinul are încăperi separate în care oamenii pot vedea cum funcționează camera de noapte a telefonului Pixel.

Mai mult decât atât, clienții vor putea să vadă cum funcționează ecranul inteligent Nest hub într-un dormitor, ca și cum ar fi acasă.

Aceste experiențe ar putea îmbunătăți interacțiunea clienților cu gigantul tech, speră reprezentanții companiei, care se așteaptă ca noul magazin să atragă numeroși oameni.

Vor avea această ocazie în New York, Chelsea, acolo unde va fi localizat noul magazin.

Noi am aruncat deja o privire în interiorul său, cu ajutorul celor de la Google. Iată cum arată acest magazin care ar putea revoluționa business-ul gigantului tehnologic:

magazin-google

magazin-google2

magazin-google3

Noul magazin Google ar putea revoluționa afacerile gigantului tech

Spuneam mai sus că acesta este unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte ale Google. De ce? Explicația este foarte simplă. Deoarece, spre deosebire de rivalul Apple, cei de la Google nu își câștigă majoritatea banilor din produse hardware. Peste 80% din veniturile Alphabet provin din reclame digitale , generând anul trecut 147 miliarde de dolari.

Totuși, magazinul ar putea aduce multă valoare companiei, dar și utilizatorilor. Magazinul poate ajuta Google să afle mai multe despre ceea ce doresc clienții de la hardware și poate chiar ajuta oamenii să înțeleagă că Google își construiește propriile dispozitive, de la termostate, la telefoane și laptopuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: