Creșterea fabuloasă a unei criptomonede lansată doar anul trecut. Nu ai să crezi cum a reușit

Creșterea fabuloasă a unei criptomonede lansată doar anul trecut. Nu ai să crezi cum a reușit

O criptomonedă lansată doar anul trecut a crescut, în șapte zile, la o valoare fabuloasă. Într-un timp atât scurt, ea a devenit una dintre cele mai importante active din lume.

Shiba Inu, criptomoneda lansată cu un an în urmă, a urcat, în doar șapte zile, cu 367%. Motivul ascensiunii este uluitor.  Valoarea actuală a monedei virtuale se datorează unui tweet postat de CEO de la Tesla, Elon Musk. Acum câteva zile acesta a făcut o postare pe platforma de fotografii în care era câinele său Floki. Legătura dintre frumosul patruped și activul digital este numele criptomonedei.

Ce este Shiba Inu?

Shiba Inu este o rasă de câine de vânătoare ,din Japonia. O rasă mică spre medie, care este cea mai mică dintre cele șase rase originale și distincte de câini spitz, originare din Japonia. Un câine mic, alert și agil, care face față foarte bine terenului montan și traseelor ​​de drumeții. Shiba Inu a fost inițial crescut pentru vânătoare, din cauza taliei mici. Acesta este adesea confundat cu alte rase de câini japonezi cum sunt Akita Inu sau Hokkaido. Totuși, Shiba Inu este diferit, cu o linie de sânge distinctă, temperament și dimensiuni mai mici decât alte rase de câini japonezi.

Performanțele criptomonedei au fost alimentate de postarea miliardarului de la Tesla. Pe lângă asta, rezultatele vin într-o perioadă foarte favorabilă pieței crypto. Săptămâna asta, Bitcoin s-a tranzacționat la peste 54.000 de dolari, deci a crescut cu 30%.

La fel, Ethereum a ajuns la 3.520 de dolari crescând, astfel, cu 1,2%. Lumen, o criptomonedă dezvoltată de Stellar Development, s-a apreciat cu aproximativ 11%, în ultimele 24 de ore. Shiba Ibu a intrat pe piața de active digitale anul trecut, în luna august. Aceasta a fost fondată de o persoană anonimă care se intitulează Ryoshi. Website-ul criptomonedei se referă la aceasta ca la ”un activ descentralizat de tip meme care a evoluat într-un ecositem vibrant”.

Citește și: