Cele mai bune telefoane din 2021: care au fost cele mai rapide smartphone-uri din ultimul an

Cele mai bune telefoane din 2021: care au fost cele mai rapide smartphone-uri din ultimul an

AnTuTu a publicat cea mai recentă ediție a clasamentului său în materie de telefoane. Cu această ocazie avem un top 10 cele mai rapide telefoane din 2021. Acestea sunt smartphone-urile cele mai bune dacă performanța brută este cel mai important parametru pentru tine.

În fiecare lună, cei de la AnTuTu publică o ediție actualizată a clasamentului lor în materie de telefoane. Dacă numele de AnTuTu îți este străin, acesta este cel mai popular benchmark de smartphone-uri la nivel global. O creație chinezească, software-ul dă note oricărui terminal pornind de performanța lui într-o varietate foarte mare de scenarii, de la gaming până la navigat pe internet.

Pentru că ne aflăm în decembrie, aceasta va fi ultima ediție a top 10 telefoane din 2021 și, în consecință, discutăm de cele mai bune smartphone-uri din ultimulultimul an. Nu de alta, dar nici nu se mai lansează alte telefoane de top în acest final de an.

cele mai rapide telefoane 2021

Top 10 smartphone-uri cu Android, conform AnTuTu

Chiar dacă analiza celor de la AnTuTu este publicată în chineză, nu este foarte dificil să identifici liderii clasamentului. În mare, toți ascund la interior un procesor Qualcomm Snapdragon 888, deși cinci dintre modelele menționate au avut privilegiul de a integra versiunea un pic mai rapidă a respectivului SoC, Snapdragon 888 Plus.

Statisticile din spatele acestui top au fost agregate în perioada 1 – 30 noiembrie și include doar aparate care s-au bucurat de cel puțin 1000 de teste în AnTuTu. Astfel, creatorii clasamentului se asigură că nu intră în top 10 diverse prototipuri care mai sunt ocazional testate de către producători.

În final, Xiaomi Black Shark 4S Pro este cel mai rapid telefon din 2021. Gadgetul cu pricina ocupă, pentru a doua lună consecutiv, prima poziție din clasament. Următoarele șase locuri, de asemenea, sunt neschimbate față de acum o lună. În ordine, discutăm de ZTE Nubia Red Magic 6s Pro, Vivo IQOO 8 Pro, Xiaomi Black Shark 4 Pro dotat cu Snapdragon 888, Vivo X70 Pro cu SD888+, ASUS Rog Phone 5S și Vivo IQOO 8.

Ca de obicei, câteva dintre aceste aparate nu se găsesc pe meleaguri mioritice. Dacă vrei însă un telefon ieftin și bun din top 10, pe care l-am și testat, te poți orienta către Realme GT, ocupantului locului 10.

 

Citește și: