Cel mai rapid telefon din lume, confirmat: ”șterge pe jos” cu Huawei, Samsung și alții

Cel mai rapid telefon din lume, confirmat: ”șterge pe jos” cu Huawei, Samsung și alții

Ar fi trist să-ți cumperi un smartphone doar pentru faptul că este rapid, dar viitorul Black Shark 4 se anunță nu doar sprinten, dar și revoluționar.

Black Shark este o divizie a Xiaomi dedicată plăcutei activități de gaming. Terminalele anterioare lansate sub acest brand au făcut valuri la nivel global, iar directorul Black Shark tocmai a început să se laude online cu performanța următorului smartphone din serie.

Intitulat Black Shark 4, iminentul gadget se anunță a fi unul foarte special. În primul rând, se va lăuda cu posibilitatea unui mecanism de încărcare cu fir ultra rapid. Va avea un acumulator de 4500 mAh care se va încărca cu 120W. Pentru context, majoritatea laptopurilor pretențioase de pe piață, cu configurații de top, se încarcă la maxim 90W. Deci este clar că, cel puțin din acest punct de vedere, noul Shark va fi impresionant.

Mai multe decât atât însă, se pare că are mari șanse să fie de departe cel mai rapid telefon din lume. Un prototip a fost testat cu ajutorul benchmark-ului sintetic AnTuTu și a obținut 788.505, după cum se poate vedea și în captura de mai jos. Această valoare este mult mai impresionantă decât cea obținută de Xiaomi Mi 11, actualul lider al clasamentului AnTuTu. Acel gadget s-a rezumat la 700.000 – 710.000 de puncte.

În teorie, noul Black Shark 4 ar trebui să concureze cu viitorul Oppo Find X3, un alt telefon aflat în stadiu de prototip al cărui scor în AnTuTu a gravitat în jurul valorii de 771.000 de puncte. IQOO 7, din nou nelansat, a gravitat în jurul pragului de 752.000.

Una peste alta, valoarea obținută pe AnTuTu plasează terminalul în fruntea clasamentului pentru cel puțin câteva luni, dacă nu un an. Partea fascinantă este însă că CEO-ul nu este mulțumit și speră ca inginerii companiei să facă suficient de multe optimizări încât să depășească pragul de 800.000 de puncte sau, măcar, să se apropie mult mai mult de acel număr. Nu știm când se va lansa Black Shark 4, dar ar trebui să aibă o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și un procesor Snapdragon 888 de la Qualcomm.

black shark 4 antutu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: