Cel mai rapid telefon al momentului, oficial: bun de gaming, gata de orice, cu 18GB RAM

Cel mai rapid telefon al momentului, oficial: bun de gaming, gata de orice, cu 18GB RAM

Seria de terminale Nubia Red Magic 6 a fost lansată în mod oficial și include două modele care vor depăși toate referințele de performanță pe mobil din piață.

După câteva săptămâni de speculații legate de particularitățile noilor terminale de la Nubia, Red Magic 6 și Red Magic 6 Pro au fost dezvăluite în mod oficial. Deși cele două au mai multe particularități similare, Red Magic 6 Pro este cel puțin spectaculos. Acumulatorul i se încarcă cu până la 120W și îl poți cumpăra cu până la 18GB RAM și o memorie internă de 512GB. Designul este, de asemenea, un pic mai agresiv la varianta Pro.

Dincolo de aceste particularități, specificațiile tehnice sunt similare. Seria Red Magic 6 este prima din lume care utilizează panouri cu o rată de reîmprospătare de 165Hz. Partea de procesare este asigurată de noul și foarte performantul Snapdragon 888 de la Qualcomm, în timp ce sistemul de operare preinstalat este Android 11, mascat de Red Magic OS 4.

Nubia-Red-Magic-5G-features-1

Noile gadgeturi se ascund în spatele unui ecran AMOLED Full HD+ de 6,8 inci cu o rată de refresh maximă de 165Hz. În mod uzual, va stat la 30Hz, va sări la 120Hz în majoritatea aplicațiilor, în timp ce jocurile compatibile vor putea sări la 165Hz. Rata de procesare a atingerilor este de 360Hz în format multi-touch și 500Hz pentru interacțiunea cu un singur deget. Un senzor de amprentă este ascuns în ecran, în timp ce ecranul poate afișa 10 biți de culoare.

Dacă tot vorbim de gaming, pentru interacțiunea cu jocurile tale preferate ai în construcție și două triggere cu o latență scăzută de 400Hz. Pentru răcire, există un sistem activ format dintr-un ventilator cu până la 18.000 RPM pe Red Magic 6 și 20.000 RPM pe modelul Pro.

Partea de captură este asigurată de o combinație între o cameră principală de 64 megapixeli, un senzor ultrawide 8 megapixeli și 2 megapixeli pentru macro. Memoria RAM LPDDR5 utilizată este cea mai rapidă disponibilă pentru smartphone-uri, la fel și memoria internă UFS 3.1. Versiunea de top are spatele transparent, este intitulată Nubia Red Magic 6 Pro Transparent Edition și utilizează 18GB RAM, pe lângă o memorie internă de 512GB. nubia-redmagic6

Acumulatorul de la Red Magic 5 este de 5050 mAh, suportă 65W încărcare rapidă și ajunge la 100% în 38 de minute. Modelul Pro cu o baterie de 4500 mAh și încărcare de 120W are nevoie de doar 5 minute la priză ca să ajungă la 50% din capacitate. Ambele modele au mufă stereo tradițională de căști.

Prețul de achiziție pentru Red Magic 6 începe de la 587 de dolari pentru 8GB RAM și 128GB de memorie internă, în timp ce modelul de top Transparent Edition ajunge la 1020 de dolari cu 18GB RAM și 512GB spațiu de stocare. Deși momentan aparatul este disponibil doar în China, există asigurări că înainte de finele lunii ar trebui să-l poți cumpăra și în Europa.