Cea mai populară platformă de dating adaugă o funcție pe care utilizatorii și-o doreau de mult timp

Cea mai populară platformă de dating adaugă o funcție pe care utilizatorii și-o doreau de mult timp

Tinder, cea mai populară aplicație de dating din lume, lansează o nouă funcție pentru utilizatorii săi. Reprezentanții platformei se așteaptă la creșterea numărului de descărcări ale aplicației în perioada următoare. Optimismul e generat campaniile globale de vaccinare, ce permit țărilor să renunțe la restricțiile sociale. Prin urmare, vor avea loc din ce în ce mai multe interacțiuni în online, care se pot materializa și în realitate.

Datorită noii funcții a celor de la Tinder, utilizatorii își pot încărca contactele de pe telefon pentru a selecta anumite persoane pe care ar prefera să nu le vadă în aplicație, fie că este vorba despre un fost partener, un coleg de muncă sau un membru al familiei.

Potrivit unui sondaj comandat de Tinder, 40% dintre oameni au întâlnit un fost partener în aplicație, 24% au întâlnit un membru al familiei și unul din 10 chiar și-a întâlnit profesorul.

Aceste situații pot deveni stânjenitoare pentru utilizatori, în timp ce pentru companie pot reprezenta motive pentru care business-ul nu evoluează. Prin urmare, compania speră că, introducând această nouă funcție, utilizatorii nu se vor mai simți stânjeniți și nici nu se vor mai teme că pot întâlni pe cineva cunoscut din viața reală.

Noua funcție de la Tiner aduce și alte beneficii

Mai mult decât atât, noua funcție are și avantaje privind securitatea utilizatorilor. . De exemplu, dacă cineva a întâlnit anterior o persoană abuzivă, sau pe care nu și-ar dori să o revadă, – indiferent dacă este în aplicație sau nu – are acum un instrument pentru a o bloca direct pe Tinder.

De asemenea, trebuie să știi că, indiferent de cât de multe funcții de securitate adoptă o platformă de socialziare, tu trebuie să fii prima persoană care respectă anumite reguli, pentru a nu te vulnerabiliza în fața unor potențiale pericole online, ce s-ar putea transforma în pericole în viața de zi cu zi, reală.

Tinder este strict în legătură cu solicitarea unui număr de telefon valid pentru înregistrare, deși nu este imposibil ca oamenii să ocolească sistemul înregistrându-se cu un număr Google Voice, de exemplu. Deci, indiferent de caracteristicile de siguranță lansate de Tinder, fii precaut și nu acorda încredere nemărginită persoanelor până nu le cunoști bine.

Citește și: