Cea mai populară aplicație de dating schimbă radical regulile pentru utilizatori

Cea mai populară aplicație de dating schimbă radical regulile pentru utilizatori

Tinder, cea mai populară aplicație de dating din lume, intenționează să schimbe regulile pentru utilizatori. Concret, verificarea ID-ului – o caracteristică disponibilă în prezent doar în Japonia – ar putea fi accesibilă tuturor utilizatorilor platformei.

Deocamdată, avem câteva detalii despre modul în care va funcționa această actualizare, care se așteaptă să fie lansată în perioada următoare.

Astfel, știm deocamdată faptul că verificarea actului de identitate va fi lansată, momentan, ca opțiune voluntară. Tinder a anunțat că se va consulta cu experți pentru a stabili „ce documente sunt cele mai potrivite în fiecare țară” în care aplicația activează.

Noua măsură reprezintă o problemă delicată

Unii experți consideră că verificarea ID-ului poate fi o problemă „complexă și nuanțată” și că unii utilizatori ar putea avea motive serioase și întemeiate, în baza cărora ar putea evita să respecte această nouă măsură de securitate a aplicației de dating.

Verificarea ID-ului ar fi cea mai recentă actualizare de siguranță pentru celebra aplicație.

De curând, aplicația a fost în centrul atenției, după ce Asociația pentru Protecția Animalelor din München a găsit o abordare nouă în ceea ce privește identificarea unui nou stăpân pentru animalele fără casă. Au angajat o agenție de publicitate locală pentru a le face fotografii profesionale la care au participat 15 căței și pisici. Fotografiile au dus la rezultate uimitoare.

Fotografiile adorabile plasate în profil au generat multe reacții. Acestea au sensibilizat multă lume, făcând reprezentanții adăpostului să spere că animăluțele își vor găsi un prieten și o casă nouă.

Benjamin Beilke, care lucrează în echipa de comunicare Tinder a declarat ”Sperăm că aceste animale vor găsi într-adevăr un nou partener, o potrivire perfectă pe termen lung și nu doar pentru câteva săptămâni”.

Pentru necunoscători, Tinder este locul unde poți să socializezi și să întâlnești persoane în viața reală. Rețeaua are milioane de utilizatori în toată lumea. Ea este destinată în principal oamenilor singuri care doresc să socializeze și să își facă prieteni noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: