Cea mai nouă nebunie sau o țeapă inevitabilă: prețul Bitcoin, prezis de o astroloagă pe TikTok

Cea mai nouă nebunie sau o țeapă inevitabilă: prețul Bitcoin, prezis de o astroloagă pe TikTok

Da, există, dacă asta te întrebai. O astroloagă de sex feminin de pe TikTok susține că a descoperit „cheia” pentru a prezice cum va evolua Bitcoin, cea mai populară monedă virtuală din lume.

Recent, criptomoneda Bitcoin a sărit de pragul de 60.000 de dolari, un maxim istoric. Momentul a stârnit interesul multor investitori, iar previziunile ar fi mai mult decât dorite în acest context. Iar ele au apărut.

Astrologul TikTok, Maren Altman, în vârstă de 22 de ani – urmărită de 1,1 milioane de audienți, majoritatea femei – consideră că a descoperit o combinație astrologică care ar fi cheia anticipării evoluției Bitcoin.

Concret, în ultima sa previziune, femeia susține că valoarea Bitcoin va exploda și mai mult în perioada următoare. Femeia folosește astrologia pentru a analiza factorii care ar putea fi buni sau răi pentru oameni, evenimente mondiale și chiar criptomonede. Ea crede că viitoarele alinieri ar putea face o lume bună pentru Bitcoin în câteva luni.

Pe 17 ianuarie, ea a postat un videoclip cu predicțiile sale anterioare, indicând graficele recente de prețuri și susținând că acestea s-au adeverit. Totuși, pe lângă numeroșii adepți, femeia e și aspru criticată de utilizatori care nu cred în capacitățile ei și o acuză că urmărește doar să facă bani în acest fel incorect.

„Nu-mi pasă să-ți demonstrez nimic. Voi câștiga bani din asta. Dacă doriți să vă alăturați, puteți”, a spus Altman.

După ce a devenit un hit pe TikTok, Altman spune că acum câștigă atât de mulți bani, încât tocmai a renunțat la doctoratul online în filosofie, cosmologie și conștiință la California Institute of Integral Studii pentru a se concentra pe deplin asupra carierei sale.

Cum a ajuns femeia să facă predicții astrologice despre Bitcoin?

Altman avea doi ani când a citit pentru prima dată despre astrologie într-un ziar, potrivit unui videoclip TikTok publicat anul trecut. Curând a aflat despre astrologia psihologică și ciclurile planetare. A absolvit acum un an cu o diplomă de licență în filosofie.

Apoi, a început să citească despre finanțe și investiții, aflând despre ineficiențele sistemului bancar central. Atunci a descoperit Bitcoin. De aici, legătura cu TikTok a propulsat-o unde o vedem astăzi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: