05 nov. 2021 | 15:42

Cea mai bună veste pentru români. Se dă totul de zici că-i gratis chiar azi, înainte de Black Friday

Black Friday
Cea mai bună veste pentru români. Se dă totul de zici că-i gratis chiar azi, înainte de Black Friday

Români de pretutindeni au parte de o veste bună de la unul dintre cei mai mari retaileri din România, eMAG. Magazinul a lansat oferte imbatabile la diferite categorii de produse care te fac să te gândești că Black Friday ar fi început deja.

Prețuri foarte mici poți regăsi în mai multe categorii de produse. Indiferent că ești în căutare electronice sau electrocasnice, eMAG le-a scos la vânzare la prețuri similare cu cele de Black Friday. Află ce laptop sau ce telefon îți poți cumpăra plătind doar câteva sute de lei, toate făcând parte din oferta eMAG.

De la eMAG poți cumpăra laptopul Jumper EZbook X3 care vine echipat cu un procesor de la Intel cu o frecvență de până la 2,4 GHz. Datorită display-ului mic de 13,3 inci, acest laptop este potrivit pentru cei care simt nevoia de o portabilitate mai mare. Totodată, dispozitivul dispune de un spațiu de stocare SSD de 64 GB și o memorie RAM de 4 GB, toate la un preț excelent, AICI.

Tot la eMAG găsești nenumărate oferte la smartphone-uri, astfel că poți achiziționa telefonul mobil Huawei Y6 cu doar câteva sute de lei. Dispozitivul beneficiază de o memorie RAM de 2 GB și un spațiu de stocare de 16 GB care se îmbină perfect cu procesorul ARM Cortex=A53 cu 4 nuclee. Afișajul de 5 inci te ajută să observi fiecare detaliu al contentului urmărit, disponibil AICI.

Veste bună pentru români din partea eMAG

La categoria electrocasnicelor mari, retailerul eMAG te așteaptă cu o ofertă la mașina de spălat rufe cu uscător Arctic. Aceasta are o capacitate de 7 kg la spălare și 4 kg la uscare, în timp ce viteza de centrifugare atinge 1.200 RPM. Mașina de spălat cu uscător Arctic beneficiază și de tehnologiile HomeWhiz, Conectare Bluetooth, ExtraSteam și Downloaded Program. Beneficiază de ofertă AICI.

Poți totodată să plătești sub 1.000 de lei pentru combina frigorifică Heinner cu o capacitate de 269 de litri, iluminare LED și un control mecanic al termostatului. Oferta este disponibilă AICI.