04 nov. 2021 | 10:46

Black Friday 2021 la eMag: ce trebuie să știi pentru a profita de noaptea reducerilor în România

ACTUALITATE
Black Friday 2021 la eMag: ce trebuie să știi pentru a profita de noaptea reducerilor în România

Cel mai așteptat eveniment de reduceri din țara noastră este aproape. Mai e foarte puțin până la Black Friday 2021 la cel mai mare magazin online din România. Iată ce pregătește eMag.

eMag a anunțat deja că Black Friday 2021 va avea loc pe 12 noiembrie. eMag organizează evenimentul său de Black Friday 2021 în România timp de puțin peste 15 ore. Astfel, vei avea suficient timp la dispoziție pentru a cumpăra tot ceea ce te interesează.

eMag Black Friday 2021 România va avea debutul în dimineața zilei de 12 noiembrie, exclusiv pe website-ul companiei, astfel că acolo vei putea comanda oricare dintre produsele care ți se par a fi suficient de interesante.

Black Friday 2021 la eMag va fi pe 12 noiembrie

Black Friday la cel mai mare magazine online de la noi este în pregătire acum. Până atunci, pe site-ul magazinului de retail online a fost publicat mesajul de mai jos pentru clienți.

“Este recomandat să ai aplicația eMAG actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă și toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate în contul tău de client”, se menționează pe pagina eMag.

Tot în ghidul pentru Black Friday 2021, magazinul online te îndeamnă, pentru o plată extrem de rapidă a produselor dorite, să îți salvezi cardul bancar în contul tău de client eMag și astfel, de Black Friday, vei achita comenzile în deplină siguranță și foarte repede.

Astfel, după plasarea comenzii, produsele selectate de tine sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier, la un oficiu poștal sau în easybox.

Dacă ai comandat un produs al unui partener eMag Marketplace, acesta îți va livra comanda prin curier sau în easybox. Costul de livrare îți va fi comunicat înainte să finalizezi comanda.

Black Friday 2021 România se va desfășura doar pentru o singură zi, însă în weekendul care urmează după BF va fi organizată cel mai probabil o campanie specială de reduceri, numita Crazy Days, cu produsele nevândute în evenimentul principal.