Cea mai bună ofertă pentru vaccinați vine de la Piața Obor: cum primești ”mici cu de toate”

Cea mai bună ofertă pentru vaccinați vine de la Piața Obor: cum primești ”mici cu de toate”

O terasă din Piața Obor din Capitală s-a alăturat efortului național de vaccinare cu o ofertă pe care puțini români o pot refuza: cei care se vaccinează vor fi recompensați cu o porție gratuită de mici cu de toate.

Vineri, în Piața Obor din București, autoritățile sanitare au inaugurat un centru mobil de vaccinare. Zona, recunoscută pentru traficul pietonal intens, este ideală pentru amplasarea unei astfel de soluții.

Autoritățile speră că oamenii care tranzitează Piața să se oprească pentru câteva minute din drumul lor și să își administreze serul anti-Covid-19.

O terasă de aici le oferă acestora și o porție gratuită de mici cu de toate. Prin urmare, după vaccin, românii se pot bucura de o masă consistentă și savuroasă.

Primarul sectorului 2: ”E pe bune, nu-i o glumă”

Primarul sectorului 2 din Capitală a făcut marele anunț. El subliniază că oferta nu este o glumă, ci ”e pe bune”. Prin urmare, românii care se vor vaccina la centrul mobil din Piața Obor vor fi recompensați de patronii unei terase de aici cu o porție de mici cu de toate, a transmis edilul.

”Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale.

Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor ‘mici de la Obor’ vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a transmis Radu Mihaiu, primarul sectorului 2.

„Caravana de la Obor” – un nou centru de vaccinare mobil, va fi inaugurată vineri, iar cetățenii se pot vaccina rapid și fără programare cu Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doză.

Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: