Ce au în comun The Mandalorian și Grid Legends: cum îți va tăia respirația un joc video

Ce au în comun The Mandalorian și Grid Legends: cum îți va tăia respirația un joc video

Codemasters a oferit o primă privire asupra următorului joc Grid în timpul evenimentului EA Play Live. Iată cum va arăta Grid Legends și ce are în comun cu The Mandalorian.

Astfel, jocul video Grid Legends prezintă o poveste care combină scene de acțiune live în joc. Designerul senior de jocuri video Becky Crossdale a spus că compania de jocuri video Codemasters a valorificat aceeași tehnologie de realitate augumentată, care a fost utilizată pentru a crea universul The Mandalorian.

The Mandalorian și Grid Legends au în comun aceeași tehnică de realitate augumentată

În story mode-ul jocului, vei fi „în fața și centrul unui documentar care folosește tehnica fly-on-the-wall, ce surprinde fiecare moment”, potrivit EA. De asemenea, de remarcat e că distribuția îl include pe actorul Ncuti Gatwa (din serialul “Sex Education” de pe Netflix).

Vei putea conduce și concura cu mai mult de o sută de vehicule, le vei putea face upgrade, inclusiv mașini de touring și camioane. De asemenea, vor exista mai mult de 130 de piste pe care să conduci, incluzând locații din viața reală precum Brands Hatch și Indianapolis și rute de stradă, precum San Francisco, Paris, Londra și Moscova.

Grid Legends vine pe PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S și PC în 2022. Codemasters intenționează să dezvăluie mai multe detalii în următoarele luni.

Oferta lunii iulie de la Sony: jocurile gratuite pe PlayStation 4 și PS5

Sony a dezvăluit următorul lot de jocuri pe care cei care au PlayStation Plus îl pot avea începând cu 6 iulie. Iată care-s jocurile gratuite pe PlayStation 4 și PS5.

Punctul culminant pentru mulți va fi Call of Duty: Black Ops 4, intrarea din 2018 în seria blockbuster. Include trei moduri multiplayer: modul standard multiplayer de care fanii Call of Duty s-au bucurat de aproape două decenii, Zombies și experiența Blackout Battle Royale.

De asemenea, fanii PlayStation 5 pot pune mâna pe A Plague Tale: Innocence fără costuri suplimentare dacă sunt abonați PS Plus. Versiunile PS5 și Xbox Series X ale jocului horror de supraviețuire sosesc pe 6 iulie, la fel și Nintendo Switch. Cealaltă adăugire la biblioteca PS Plus din iulie este WWE 2K Battlegrounds, o abordare în stil arcade a mărcii WWE de wrestling profesional.

Citește și: